Instagram'da engelleyen kişiler nasıl görülür?

Soru başlıktaki gibi uygulama vs. var mı?
Farklı bir telefondan bakabilirsiniz yada VPN vs. ile farklı bir hesap açıp bakabilirsiniz. Ben öyle yapıyordum.

Farklı bir telefondan bakabilirsiniz yada VPN vs. ile farklı bir hesap açıp bakabilirsiniz. Ben öyle yapıyordum.
Hayır yani mesela hesabımı giricem ve direk beni kim engellediyse çıkacak yokmu böyle uygulama ?

Gözükmek hocam maalesef.
Cunku şöyle beni engelleyen kişinin kullanıcı adı vs bilmiyorum ama engelledigini biliyorum görmem lazım mümkün değil mi şimdi.

Hayır yani mesela hesabımı giricem ve direk beni kim engellediyse çıkacak yokmu böyle uygulama ?
Öyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Zaten engelleyen kişilerin hesabına girerseniz hiçbir şey görülmez. Bazen profil fotoğrafları kalıyor. Onun dışında her şeyi gidiyor.

Öyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum. Zaten engelleyen kişilerin hesabına girerseniz hiçbir şey görülmez. Bazen profil fotoğrafları kalıyor. Onun dışında her şeyi gidiyor.
Banada öyle geldi ama belki vardır diye düşündüm. Zaten guvenilmezdir varsada yapacak bir şey yok.

Bana da öyle geldi ama belki vardır diye düşündüm. Zaten guvenilmezdir varsa da yapacak bir şey yok.

Olsa bile ya çalışmaz ya da abonelik ücreti vs. ister hocam. Modlu Instagram'lar vardı belki onlarda vardır. Onun dışında bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı