Dark Dean
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba. Uzun zamandır sıkıntılı bir durum içindeyim, nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum. 28 Ekim'de bir alışveriş yaptım. 2.029,22 TL tutarında. Ödeme başarı ile gerçekleşti. Sonrasında 7 Aralıkta ürünler elime ulaşmadan ve ben para iadesi istemediğim halde bu tutarı geri yatırdılar. Aradan 1 ay geçti bu 1 ay içinde yine alışveriş yaptım. Tabii hala akıllarına gelmedi. 1 Aralıkta 1.579,22 TL tutarını ben ürünü alacağım sırada çekmişler. 28 Ekim alışverişi muhasebe için diye. Temu da yetkililer ile konuştum olmadı. Banka ile konuştum olmadı. Hatta kartı dahi değiştirdik. Harcama itirazında bulundum. Haklı görüldüm para yatırılacak dedi olmadı. Başka bir ürünün iadesi vardı mecbur kapatılan karta istedim, 257,40 TL normalde hemen yatması gerekirken birkaç gün geçti yatmadı.
Durumdan şüphelenip eğer borç diye almışlarsa dedim paranın üstüne de yatmışlardır. Zaten bir miktar parayı çektiler kalan borç 450 TL idi. Bugünde deneme amaçlı yeni karta 500 TL attım. Yeni kartı kaydetmek için 1 TL almadan borç için deyip 500 TL çektiler. Sonra kart kaydolsun diye 15 TL yatırdım. 1 TL kayıt 3,13 TL yine muhasebe hesabına para çekildi. Benim yine 1.401,14 TL bir iadem daha olacak. Onu da mı çekecekler bilmiyorum. Bir çıkar yolu bulamadım, ne yapmalıyım?
Durumdan şüphelenip eğer borç diye almışlarsa dedim paranın üstüne de yatmışlardır. Zaten bir miktar parayı çektiler kalan borç 450 TL idi. Bugünde deneme amaçlı yeni karta 500 TL attım. Yeni kartı kaydetmek için 1 TL almadan borç için deyip 500 TL çektiler. Sonra kart kaydolsun diye 15 TL yatırdım. 1 TL kayıt 3,13 TL yine muhasebe hesabına para çekildi. Benim yine 1.401,14 TL bir iadem daha olacak. Onu da mı çekecekler bilmiyorum. Bir çıkar yolu bulamadım, ne yapmalıyım?