Instagram'da her gördüğü kız resimli kişilere takip isteği atan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kızlar farklı erkeklerden hoşlanıyor. Buna da kıza liderlik edebilen, ayakta dimdik durabilen, sürekli dert anlatmayan ve diğer erkeklerden görmediği şeyleri görmek istiyorlar. Bizim erkekleri bilirsiniz. Kızın karşısında ne yapacağını bilemez, eli ayağı birbirine titrer ve böyle olunca da kız onu rahatlıkla alay konusu yapabilir. Alfa erkek olabilmek önemli.

Kişisel hesabım gizli, fake hesap açmak istedim erkek olarak açtım hesabı ve 15 sn sonra istek bile atmadan bana yürümeye çalışan ergenlerle karşılaştım. Herkes böyleyse ben hayatıma yalnız devam ediyorum.

Kızlar farklı erkeklerden hoşlanıyor. Buna da kıza liderlik edebilen, ayakta dimdik durabilen, sürekli dert anlatmayan ve diğer erkeklerden görmediği şeyleri görmek istiyorlar. Bizim erkekleri bilirsiniz. Kızın karşısında ne yapacağını bilemez, eli ayağı birbirine titrer ve böyle olunca da kız onu rahatlıkla alay konusu yapabilir. Alfa erkek olabilmek önemli.

Ayn alfa erkek olmak lazım kızların yanında ne yapacağini bilen birisi zaten elinde en güzel kızıda tutabilir.

Çağımızın ve toplumumuzun getirdiği bir problem olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde çok daha sıkıntılı, belki bilirsiniz erkek liselerinin ortamını, o kadar uzağa gitmeye gerek yok kızın olmadığı ortamda bile pek korunamıyor. Siz tutun erkekle kızı uzaklaştırın, çağın zaten feminizm ile yeterince zorladığı yetmiyormuş gibi bir de etkinlikleri günden güne kısıtlayın bir de bunu dine dayatmaya çalışın sonra düzen bekleyin. Madem geçmişteki gibi bir düzen olsun istiyorsunuz bir açıdan bakmayacaksınız, o dönem yaşayan insanlar da acaba evlenmek için 30 yaşını bekliyor muymuş? E malum yurdumun zaten yeterince egolu kızları ile kız eli görmemiş erkeği sosyal medyada etkileşirse böyle oluyor. O kadar ego bende de olsa yazan 100 kişiden 95'ini ben de reddederdim. Ne yapsınlar onlar da buldukları her kıza istek atıyorlar, hangisi tutarsa. 🙂

Kusura bakmayın, birkaç yerde daha yazacaktım ama fırsat bulamadım, buraya yazabildim. 🙂

Bir defa fake hesap açıp rastgele Chrome üzerinde bulduğum bir kadın fotoğrafını profile koymuştum çok geçmeden abazalar kendini belli etmişti sürekli takip istekleri fasa fiso.

Bir defa bir tane adamı bir güzel işletmiştim.

Evlenip boşandığımı, bir çocuklu olduğumu, ha bir de ayakkabıcıda çalıştığımı söylemiştim. Kıllanmasın diye de arada naza çekiyordum 😁. Bir yerden sonra acaba para istesemmi diye düşünmedim değil ama sonra şikayet eder başım derde girer diye vaz geçip hesabı kapattım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı