Instagram'da hesap açılamıyor

westt41

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bundan bir önceki açtığım konuya benzer bir konu olacak, Instagram'da çok saçma bir şekilde bütün hesaplarım askıya alındı hepsi kapandı, main hesabım hala askıda itirazım bekliyor. İşin garip yanı yeni hesap açamıyorum, açtığım hesaplar askıya alınıyor kimlik fotoğrafımı attığımda ise kapanıyor. Başka cihazdan hesap açıp girmeyi vesaire denedim hiçbiri olmuyor, galiba cihaza IP banı attı Instagram. Cihaz değiştirmem mümkün değil daha 1 ay olmadı alalı. Bilgisi olan, daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Arkadaşlarımın hepsi Instagram kullanıyor, ben bayağı uzak kaldım sohbetlere falan.

Bundan bir önceki açtığım konuya benzer bir konu olacak, Instagram'da çok saçma bir şekilde bütün hesaplarım askıya alındı hepsi kapandı, main hesabım hala askıda itirazım bekliyor. İşin garip yanı yeni hesap açamıyorum, açtığım hesaplar askıya alınıyor kimlik fotoğrafımı attığımda ise kapanıyor. Başka cihazdan hesap açıp girmeyi vesaire denedim hiçbiri olmuyor, galiba cihaza IP banı attı Instagram. Cihaz değiştirmem mümkün değil daha 1 ay olmadı alalı. Bilgisi olan, daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Arkadaşlarımın hepsi Instagram kullanıyor, ben bayağı uzak kaldım sohbetlere falan.
Arkadaşım aynı sorun bende de vardı çözümünü yazıyorum.
1. iPhone Android fark etmez Gmail veya iCloud çıkış yapıyorsun.
2. Wi-Fi ve mobil veri ayarlarını sıfırlıyosun.
3. Sonra telefona hard reset atıyosun bilmiyorsan YouTube yaz çıkar zaten.
4. Asla eski Gmail iCloud girmiyosun yeni bir Gmail veya iCloud açıyosun.
5. Asla telefon numaranı eklemiyorsun telefon numaranda banlanmış olabilir.
6. Yeni açtığın Gmail veya iCloud Instagram hesabı açıyosun ve sorunsuz kullanıyorsunuz.

Bu kadar, sorunu böyle çözdüm ve hesap açabildim ve kullanabilirim. Ondan önce 50 tane hesap açtım hep askıya alındı. Şunu sakın unutma Gmail ve ICloud'dan çıkış yapmadan Wi-Fi ve mobil veri ağını sıfırlamadan ve sonra hard reset atmadan, yeni Gmail ve iCloud kurmadan sakın Instagram kaydolmaya çalışma. Yine askıya alınır, numaranı ekleme Instagram'a Bi' de sağlıcakla kal.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı