Instagram'da yayın kanalı açılamıyor

axsronny.ffx

Femtopat
Daha fazla  
Instagram'da yayın kanalı oluşturmak için 10 bin takipçi gerektiğini okumuştum, yaklaşık 3 aydır 10 bin takipçinin üstündeyim ama yayın kanalı özelliği hâla gelmedi, konuyla alakası olan birisi yazabilirse memnun olurum🤗

Instagram'da yayın kanalı oluşturmak için 10 bin takipçi gerektiğini okumuştum, yaklaşık 3 aydır 10 bin takipçinin üstündeyim ama yayın kanalı özelliği hâla gelmedi, konuyla alakası olan birisi yazabilirse memnun olurum🤗

Instagram desteğe yaz uygulama icinden. Genelde geri dönüş yapmazlar ama sorunu cozerler. Çözülmezse mail falan varsa mail at.

Bu sorunu yaşayan bazı arkadaşlarım var, sanırım hala özellik tam gelmedi.

Instagram desteğe yaz uygulama icinden. Genelde geri dönüş yapmazlar ama sorunu cozerler. Çözülmezse mail falan varsa mail at.

Deneyeceğim dostum, teşekkürler.

Bu sorunu yaşayan bazı arkadaşlarım var, sanırım hala özellik tam gelmedi.

Bilemiyorum, Instagram öyle yazmış, 10k üstü profesyonel hesaplara getiriyoruz diye, tüm editör arkadaşlarımda var bir tek bende yok. :(

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı