Instagram'da hesap oluşturulmuyor

Yeni e-mail adresi ile yepyeni hesap açmaya çalışıyorum. Diğer hesaplarımdan bağımsız farklı tarayıcı kullanıyorum. Hesabım oluşturulduğu anda askıya alınıyor ve itiraz etmek için 180 gününüz var diyor. İtiraz ettikten sonra GSM istiyor. Bende diğer hesaplarım ile birleşmesini istemediğim için geçici +1 ABD GSM ile doğrulama yaptım. Ondan sonra da benden özçekim istedi. Anlam veremiyorum ne oluyor?

1683731778599.png

Hesap açmanın bir sınırı var siz açtıkca o hesaplar askıya alınır

Benim bildiğim yeni bir e posta açıp hemen peşine yeni bir Instagram hesabı açınca hemen şüpheli hesap durumuna düşüyoruz. E postayı yeni açtıysan sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Bu arada doğrulama yaptığın numara tek kullanımlık doğrulama numaralarından biriyse bu da hesabının açılmamasına neden oluyor. Instagram ve benzeri platformlar tek kullanımlık SMS numaraları ve tek kullanımlık e postaları kolaylıkla tespit edebiliyor.

Benim bildiğim yeni bir e posta açıp hemen peşine yeni bir Instagram hesabı açınca hemen şüpheli hesap durumuna düşüyoruz. E postayı yeni açtıysan sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Bu arada doğrulama yaptığın numara tek kullanımlık doğrulama numaralarından biriyse bu da hesabının açılmamasına neden oluyor. Instagram ve benzeri platformlar tek kullanımlık SMS numaraları ve tek kullanımlık e postaları kolaylıkla tespit edebiliyor.
Numarayı girmeden önce askıya alınıyor. Yani dediğiniz yeni e posta muhabbetinden kaynaklı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı