Instagram'da hesap oluşturulmuyor

dandilidan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, arkadaşlarım tarafımdan oyuna getirilip hesabım uygunsuz videoyu DM üzerinden attığı için ban yedi ve telefon üzerinden açılmış tüm hesaplar gitti. Kaç aydır ne hesap açabiliyorum ne başka bir yerden açtığım hesaba bu cihazdan giriş yapabiliyorum. Hesap açsam bile 1 saat içerisinde kapanıyor gerçekten zorluk çekiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba, arkadaşlarım tarafımdan oyuna getirilip hesabım uygunsuz videoyu DM üzerinden attığı için ban yedi ve telefon üzerinden açılmış tüm hesaplar gitti. Kaç aydır ne hesap açabiliyorum ne başka bir yerden açtığım hesaba bu cihazdan giriş yapabiliyorum. Hesap açsam bile 1 saat içerisinde kapanıyor gerçekten zorluk çekiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Video cinsel bir uygunsuzluk mu taşıyordu yoksa siyasi mi?

IP Banı yemiş olabilirsin yada cihaz banı ama "nede cihazdan giriş yapabiliyorum " diyorsun büyük ihtimalle cihaz banıdır cihazını sıfırlarsan belki girebilirsin

Oluşturduğunuz hesapta, profil oluşturuyor musunuz? Oluşturmuyorsanız kapanma sebebi bu olabilir.

Oluşturduğunuz hesapta, profil oluşturuyor musunuz? Oluşturmuyorsanız kapanma sebebi bu olabilir.

Vallahi her şeyi oluşturuyorum 10 15 hesap değiştim başkalarına hesap açtırıp girmeyi denedim şifre yanlış deyip duruyor hesap oluşturuyorum bir süre kullanıyorum ya banlanıyor ya da hesaba çık gir yaptığımda gidiyor ya da 2. bir hesap açtırmıyor vsvs nasıl düzelir artık bezdim aylar oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı