Instagram'da ilk post neden az izleniyor?

yunusss0

Femtopat
Daha fazla  
Bazı Instagram sayfalarının ilk paylaşımlarına baktım da, coğu büyük sayfanın ilk postu on binlerce izlenmiş ama benim attığım ilk postlar 1000 izlenmeyi zor geçiyor. Bu sayfalar reklam falan mı alıyor Instagram'dan yoksa bilmediğim başka bir şey mi var?

Algoritmaya girme süresi vardır. O süreden önce az izlenirler doğal olarak.

Bazı Instagram sayfalarının ilk paylaşımlarına baktım da, coğu büyük sayfanın ilk postu on binlerce izlenmiş ama benim attığım ilk postlar 1000 izlenmeyi zor geçiyor. Bu sayfalar reklam falan mı alıyor Instagram'dan yoksa bilmediğim başka bir şey mi var?

O büyük sayfalar belli bir kitleye ulaştıktan sonra zaten eski videoları da görülmeye başlanıyor. Ek olarak Instagram başlangıç da TikTok gibi fazla öne çıkarmıyor. Ayrıca paylaşma saatlerini de tutturmak lazım sabah direk paylaşırsan tutmaması doğal olabilir.

O büyük sayfalar belli bir kitleye ulaştıktan sonra zaten eski videoları da görülmeye başlanıyor. Ek olarak Instagram başlangıç da TikTok gibi fazla öne çıkarmıyor. Ayrıca paylaşma saatlerini de tutturmak lazım sabah direk paylaşırsan tutmaması doğal olabilir.

Ama bazı sayfalar gördüm ilk Reels'i 1 milyon 2 milyon bandında izlenmiş reklam alıyor ya da Discord sunucularında falan paylaşıp anında etkileşim alıyor olabilirler diye düşündüm.

Her gün bir tane at öğlen saatlerinde.

Her gün paylaşıyorum zaten ama dediğim gibi hiç ilk Reels'imden yüz bin civarı veya milyon izlenme almadım reklam alıyor ya da başka bir şey yapıyor olabilirler mi?

İlk videonuz 1000 izleniyorsa bu iyi bir şey. Geçen açtığım yeni hesapta ilk videom 150bin izlendi ikinci video 50 bin izlendi benim de. Şansa bağlı. Kendiniz içerik üretiyorsanız ve içeriğin gerçekten kaliteli ve izlenilir bir şey ise zamanla milyonları da bulabilirsin hocam.

İlk videonuz 1000 izleniyorsa bu iyi bir şey. Geçen açtığım yeni hesapta ilk videom 150bin izlendi ikinci video 50 bin izlendi benim de. Şansa bağlı. Kendiniz içerik üretiyorsanız ve içeriğin gerçekten kaliteli ve izlenilir bir şey ise zamanla milyonları da bulabilirsin hocam.

Hocam benim de bir ara attığım 2.Reels 100 bin civari izlenmişti ama devamında keşfete sadece 1 kere düşebildim ve bazen videolarım 40 50 gibi izlenmeler aldı kalite olarak kötü olmamasına rağmen ama Instagram'da bazı sayfalara baktım neredeyse tüm videoları onbin'in altına düşmemiş bu işin bir taktiği falan olabilir mi?

Hocam benim de bir ara attığım 2.Reels 100 bin civari izlenmişti ama devamında keşfete sadece 1 kere düşebildim ve bazen videolarım 40 50 gibi izlenmeler aldı kalite olarak kötü olmamasına rağmen ama Instagram'da bazı sayfalara baktım neredeyse tüm videoları Onbin'in altına düşmemiş bu işin bir taktiği falan olabilir mi?

Taktik bu, videoları kendin üreteceksin ve her gün düzenli paylaşım yapacaksın. Instagram algoritması kolay. YouTube zor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı