Instagram'da kızlar ile tanışmak

636564

Centipat
Arkadaşlar öncelikle dalga geçmeyin . Bende insanım konuştuğum bir kız olsun isterim. Böyle hemen sevgilim olsun derdim yok. Tanışmak istiyorum sadece. Instagram'dan birilerine yazmayı düşünüyorum. Şimdi dışarıda Cafe de falan bul diyeceksiniz ama utangaç bir insanım. Diyelim utangaç değilim, Türkiye gibi yerde hemen sapık muamelesi görebileceğim için hiç denemek istemiyorum. Sizce mantıklı mı Instagram'dan tanışmak?

Fake ihtimali var ilk basta sapik damgasi yemezsin ama abaza damgasi yiyip cevap alamazsin bi tek sen yazmiyosun bir de kiza oyle bir durum da var.

Aptal insanlar işte. Eğleniyorlar akılları sıra. Hiç sevmiyorum böyle tipleri.
Bu erkeklerin kız gibi davranıp karşındakini kandırmasının yaygın olduğunu ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım (kızım). Çok gayimsi bir olay bence.

Bu erkeklerin kız gibi davranıp karşındakini kandırmasının yaygın olduğunu ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım (kızım). Çok gayimsi bir olay bence.
Degil eger cinsel birliktelik plani yapiyosa oyle ama. Daha cok cinsel amac icin lez kizlari kandiran cok erkek oluyor.

Hocam ben de önerilenlere çıkan kızlara istek atıyorum sohbet başlatıyorum. Hatta sevgilim bile oldu. Ancak bir ilişki istiyorsanız aynı şehirden olduğunuza emin olun.

Reelde çalışmaya çalışsan daha iyi olur. Türk erkekleri önüne gelen her kıza yazdığı için en çirkin kezban Türk kızı bile mesajlara dönmez ya da görüldü atar, yakışıklı ol karizma ol yine de kolay kolay mesajlarına bakmazlar, unut o işi bence Cafe'de ya da başka yerlerde efendi bir şekilde tanışmaya çalış.

sadece çok eğlenceli olduğundan yapıyoruz,bi ara 10-15 kişi toplayıp random kişileri trollemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…