Instagram'da konum nasıl değiştirilir?

Kai4ra

Decapat
Selam, Instagram'da önüme sadece İngilizce içeriklerin çıkmasını istiyorum. Bundan dolayı da konumumu değiştirmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Her videoda profesyonel hesap açarak değiştirmeyi gösteriyorlar. Bunun başka bir yolu yok mu?

dost ülke veya konum değiştirme gibi bir özellik instagramın kendi içerisinde maalesef bulamadım. Yapabileceğin şeyler algoritmanı ingilizce gönderilerle doldurmak bunu da ingilizce sayfaları takip etmek gönderilerini beğenmek gibi şeylerle yapabilirsin.

dilersen keşfetini sıfırlayıp beğenmediğin gönderilere ilgilenmiyorum diyerek ingilizce gönderilere de ilgileniyorum diyerek algoritmanı daha hızlı bir şekilde ingilizce gönderilerle doldurabilirsin.

Selam, Instagram'da önüme sadece İngilizce içeriklerin çıkmasını istiyorum. Bundan dolayı da konumumu değiştirmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Her videoda profesyonel hesap açarak değiştirmeyi gösteriyorlar. Bunun başka bir yolu yok mu?
bu şekilde keşfeti sıfırlayıp söylediğimi yaparsan istediğini elde edebilirsin.

Instagram uygulamasını açın.
Profil simgesine dokunun.
Sağ üst köşedeki üç çizgiye, ardından Ayarlar'a dokunun.
Hareketlerin'e dokunun.
Yakınlardaki Aramalar'a girin.
Tümünü Temizle'ye dokunun.

Son düzenleme:
dost ülke veya konum değiştirme gibi bir özellik instagramın kendi içerisinde maalesef bulamadım. Yapabileceğin şeyler algoritmanı ingilizce gönderilerle doldurmak bunu da ingilizce sayfaları takip etmek gönderilerini beğenmek gibi şeylerle yapabilirsin.

dilersen keşfetini sıfırlayıp beğenmediğin gönderilere ilgilenmiyorum diyerek ingilizce gönderilere de ilgileniyorum diyerek algoritmanı daha hızlı bir şekilde ingilizce gönderilerle doldurabilirsin.

bu şekilde keşfeti sıfırlayıp söylediğimi yaparsan istediğini elde edebilirsin.

Instagram uygulamasını açın.
Profil simgesine dokunun.
Sağ üst köşedeki üç çizgiye, ardından Ayarlar'a dokunun.
Hareketlerin'e dokunun.
Yakınlardaki Aramalar'a girin.
Tümünü Temizle'ye dokunun.
Sağ olun hocam. Sıfırdan hesap açıp yalnızca İngilizce içerikleri beğenmek mantıklı geldi. 😃

İlgilendiğiniz kategoride 3-5 sayfayı takip edip birkaç gönderisine de like atın, sonra keşfete yenile atıp takılmaya başlayın. İlgilendiğiniz kategoriyle alakalı olan postalara girip onlara bakının, Reels'te kaydırmaya başlayın. İstediğiniz türden postlar ise like atın, bunun haricindekilere de postun üstünde 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyorum deyin. Bunu aşağı kaydırırken yapın. 5 dakikada falan yavaş yavaş evrilmeye başlayacaktır keşfetiniz. Maksimum birkaç güne istediğiniz hâle sokarsınız.

Yeni hesap açmak şart değil ama işlerinizi kolaylaştırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı