Uygulamadan kaynaklanan bir sorun olabilir, bazen benim de başıma geliyor garip olaylar, yorumları görememe, yazıların okunmaması vb. uygulama güncel mi kontrol edin, eğer sorun devam ediyorsa hesap değiştirmeyi değil çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin. Web üzerinden de test edin. Instagram
Uygulamanın bir sorunu, sizin sorununuzu yaşayan diğer insanların şikayetlerine de bir göz attım ancak hiçbiri çözüme ulaşamamış, maalesef şu anlık bir çözüm yok.İlk başta vardı bir anda gitti her şeyi denedim sil yükle falan olmuyor.
Instagram'da notlar kısmını göremiyorum. Ama hesap değiştirdiğimde görebiliyorum. Mainimde görme şansım var mı?
Hesaptan çık gir vs. ile düzeliyor bende.
deneyeyimAna sayfada telefonu sallayın. Çıkan menüden sorunu bildirin.
Uygulamanın bir sorunu, sizin sorununuzu yaşayan diğer insanların şikayetlerine de bir göz attım ancak hiçbiri çözüme ulaşamamış, maalesef şu anlık bir çözüm yok.
Bende mavi görünüyor sende öylemiİlk başta vardı bir anda gitti her şeyi denedim sil yükle falan olmuyor.
Bende mavi görünüyor sende öyle mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.