Instagram'da önerilen kişiler bir daha bulunabilir mi?

Draksters

Centipat
Daha fazla  
Dün değerli bir dostumun hesabını önerilenlerimde görmüştüm, takip isteği atıp atmadığımdan emin değilim, eğer attıysam da beni çıkarmış olmalı ki takip ettiğim kişilerde gözükmüyordu kendisi. O kişiyi tekrar bulabilme gibi bir şansım var mı? Önerilenlerime tekrar baktığımda kendisini göremedim bir daha.

Hocam o kişi tekrar önerilmez (%100 değilim) ama şöyle bir şey var. İnstagram uygulamasından verilerini talep edebiliyorsun ve verilerini mail atıyorlar sanırım, oradan indirdikten sonra kimlere takip isteği gönderdiğini gördüğün bir dosya olmalı (kullanıcı adları). İnternette detaylı hali vardır.

Hocam o kişi tekrar önerilmez (%100 değilim) ama şöyle bir şey var. İnstagram uygulamasından verilerini talep edebiliyorsun ve verilerini mail atıyorlar sanırım, oradan indirdikten sonra kimlere takip isteği gönderdiğini gördüğün bir dosya olmalı (kullanıcı adları). İnternette detaylı hali vardır.
Yanıtınız için teşekkürler, eğer dediğiniz şekilde verilerden ulaşabilirsem çözüm olarak işaretlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı