Instagram'da profil fotoğrafları büyümüyor

Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum 2 tane hesabım var Instagram'da yan hesabımda ppler büyüyor fakat ana hesabımda büyütemiyorum. Bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim?

Hocam bunu instagram kafasına göre bazı hesaplara veriyor benim bir hesabımda yorumlara gif atma özelliği vardı diğer hesabımda yoktu şuan iki hesabımdada yok mesela ama bazıları hâla kullanıyor bu özelliği.

Arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum 2 tane hesabım var Instagram'da yan hesabımda ppler büyüyor fakat ana hesabımda büyütemiyorum. Bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim?

Benim bazı hesaplarımda hala yanıt verme ve reaksiyon gosterme yok. Gelmesini beklemekten baska yapacak bir şey yok sanırım. Bazı yerlerde Instagram'a mail atma tarzında cozumler sunuyorlardı fakat işe yarar mı emın degilim.

Benim bazı hesaplarımda hala yanıt verme ve reaksiyon gosterme yok. Gelmesini beklemekten baska yapacak bir şey yok sanırım. Bazı yerlerde Instagram'a mail atma tarzında cozumler sunuyorlardı fakat işe yarar mı emın degilim.

Hocam yanıt verme ve reaksiyon bayağı eskiden gelen özellikler gelmemiş olması normal değil bence. İlk defa duydum böyle bir şey bir mail atın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı