Hocam ben yeni bir hesap açtım şu anda 120 civarı takipçisi var 10 tane de Reels videosu var 1 tanesi 140bin izlenme oldu diğer 2 tanesi 10bin üzeri izlenme kazandı ben bu şekilde Reels atmaya devam edersem para kazanabilir miyim?
Yoksa boşa zaman kaybı mı?
Hocam ben yeni bir hesap açtım şu anda 120 civarı takipçisi var 10 tane de Reels videosu var 1 tanesi 140bin izlenme oldu diğer 2 tanesi 10bin üzeri izlenme kazandı ben bu şekilde Reels atmaya devam edersem para kazanabilir miyim?
sadece reels paylaşarak ve onların izlenmesi ile para kazanman mümkün değil. videoların izleniyorsa ne mutlu sana bunu kullanman gerekir. reklam vs verebilirsin mesela ama takipi sayın biraz az gibi. onu çoğaltman lazım ki kullanıcılar senin hesabına daha çok güvensin. buradan takipçi alabileceğin sitelere bir bak derim. faydasını göreceksindir. reklam verirken takipçi sayının yüksek olması avantaj sağlar.