Instagram'da Reels atarak para kazanılır mı?

Osman Dayan

Hectopat
Daha fazla  
Hocam ben yeni bir hesap açtım şu anda 120 civarı takipçisi var 10 tane de Reels videosu var 1 tanesi 140bin izlenme oldu diğer 2 tanesi 10bin üzeri izlenme kazandı ben bu şekilde Reels atmaya devam edersem para kazanabilir miyim?
Yoksa boşa zaman kaybı mı?

Sadece Reels atarak para kazanamazsınız. Onun için sayfanızı büyültmeniz ve sayfanıza reklam almanız gerekir.

Hocam ben yeni bir hesap açtım şu anda 120 civarı takipçisi var 10 tane de Reels videosu var 1 tanesi 140bin izlenme oldu diğer 2 tanesi 10bin üzeri izlenme kazandı ben bu şekilde Reels atmaya devam edersem para kazanabilir miyim?

Düzenli Reels paylaşımıyla sayfa büyür. Ve reklam alırsınız. 20 bin takipçili sayfamda aktif 7 aydır reklam var ve devam ediyor.

@Osman Dayan, Instagram hesabınızda kaç takipçi var? Günlük, düzenli olarak video atıyor musunuz? Videolarınız kaç izleniyor?

sadece reels paylaşarak ve onların izlenmesi ile para kazanman mümkün değil. videoların izleniyorsa ne mutlu sana bunu kullanman gerekir. reklam vs verebilirsin mesela ama takipi sayın biraz az gibi. onu çoğaltman lazım ki kullanıcılar senin hesabına daha çok güvensin. buradan takipçi alabileceğin sitelere bir bak derim. faydasını göreceksindir. reklam verirken takipçi sayının yüksek olması avantaj sağlar.

Belli bir seviyeye gelince para geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı