Instagram'da Reels'te kilit ekranı nasıl kapatılır?

Daha fazla  
Telefon elimde Reels'de gezinirken uyuya kalıyorum ve ekran kapanmıyor sabaha kadar. Şarj bitene kadar yani video oynuyor. Sabah telefon kapalı şekilde uyanıyorum bunun çözümü var mı? Ayarlarda gezindim ama bulamadım.

Hocam ben bu durum için Instagram mola hatırlatıcısını açtım. İstediğim zamanı ayarladım uyuya kaldığımda belirli süre sonra ekrana mola uyarısı çıktığı için video duruyor ve ekran uyuyor.

Telefon elimde Reels'de gezinirken uyuya kalıyorum ve ekran kapanmıyor sabaha kadar. Şarj bitene kadar yani video oynuyor. Sabah telefon kapalı şekilde uyanıyorum bunun çözümü var mı? Ayarlarda gezindim ama bulamadım.

iPhone kullanıyorsanız sayaç kurabilirsiniz. Sayaç kurarken altta sayaç bittiğinde alarm kısmını değiştirip ekranı kapat yapabilirsiniz. Genelde bu şekilde 20dakikalık sayaç açıyorum.

Sadece sesler var ekranı kapat seçeneğini göremedim.

İphondan sayaç uygulamasını açın - alt kısımda bulunan seçeneklerden " sayaçlar " kısmını seçin - en alta indiğinizde " çalmayı durdur " seçeneğini seçtikten sonra - istediğiniz dakika veya saati belirledikten sonra güzel uykunuza dalmak için bir engel bulunmayacak. 🥳

İphondan sayaç uygulamasını açın - alt kısımda bulunan seçeneklerden " sayaçlar " kısmını seçin - en alta indiğinizde " çalmayı durdur " seçeneğini seçtikten sonra - istediğiniz dakika veya saati belirledikten sonra güzel uykunuza dalmak için bir engel bulunmayacak. 🥳

Çok teşekkür ederim işime yaradı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı