Instagram'da sahip olunan tüm hesapların kapatılması

yscof1eld

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefondaki tüm hesaplar birden kapatıldı. WhatsApp ve Facebook'ta dahil sonra Instagram'da başka bir hesap açtım 10dk sonra tekrar kapandı. Instagram hesabından itiraz gönderdim inceleniyor. WhatsApp'ta inceleme reddedilmiş 5 dakikada. Şimdi yeni açtığım Instagram hesabında selfie doğrulaması yapın diyor tuşa basınca selfie ekranı geliyor onunla birlikte internet bağlantınız ya da depolama alanınız yok diyor hata veriyor o yüzden doğrulama yapamıyorum, ikisi de var. Ne yapmam lazım? Cihaz banı gibi bir şey mi var? Bir de sebepsiz yere olduğunu düşünüyorum. Küfürlü konuştuğum oluyor ama arkadaşlara falan onların şikayet edeceğini de düşünmüyorum.

Hocam Instagram eskisi gibi değil direk banliyorlar bana da aynısını yaptılar. Arkadaşıma zenci g0t atmistim o mu şikayet etti bilmiyorum direk hesabimi kapattılar.

Sebepsiz yere hiçbir şey olmaz. Cihaz banı yemişsiniz %99.99 şayet %1'lik kısımda aklı yerinde olmayan inceleme yapan ekibe denk gelmişsinizdir.

İnstagram özel mesajlara da el atıyor. Photoshoplu bir fotoğrafı arkadaşıma gönderdiğim de mesaj uyarı ile kaldırılmıştı.

Çok fazla yorum,mesaj,istek ve beğeniler de bunlara yol açıyor.

İnstagram politikaları fazlasıyla değişti ve katılaştı.

Bu gibi sorunlar genellikle 7 ile 30 gün arasında (tekrar) etmediğiniz sürece düzeliyor. Şayet düzelmiyorsa telefona hard reset atmanız gerekli ve modemi resetlemeniz lazım.

Bu olay Snapchatte'de oluyor.

Sebepsiz yere hiçbir şey olmaz. Cihaz banı yemişsiniz %99.99 şayet %1'lik kısımda aklı yerinde olmayan inceleme yapan ekibe denk gelmişsinizdir.

Instagram özel mesajlara da el atıyor. Photoshop'lu bir fotoğrafı arkadaşıma gönderdiğim de mesaj uyarı ile kaldırılmıştı.

Çok fazla yorum, mesaj, istek ve beğeniler de bunlara yol açıyor.

Instagram politikaları fazlasıyla değişti ve katılaştı.

Bu gibi sorunlar genellikle 7 ile 30 gün arasında (tekrar) etmediğiniz sürece düzeliyor. Şayet düzelmiyorsa telefona hard reset atmanız gerekli ve modemi resetlemeniz lazım.

Bu olay Snapchatte'de oluyor.

1 gün bekleyecegim itiraza ne cevap verecekler merak ediyorum. Cihaz banı yemişsem şimdi yeni hat alsam WhatsApp tekrardan mı kapatılacak.

1 gün bekleyecegim itiraza ne cevap verecekler merak ediyorum. Cihaz banı yemişsem şimdi yeni hat alsam WhatsApp tekrardan mı kapatılacak.
Veya Instagramda hesap açsam tekrar mı kapanacak.

Veya Instagramda hesap açsam tekrar mı kapanacak.
Cihaza hard reset ve modemi resetlemezseniz evet. Bu olay başıma çok gelmişti her yolu denemiştim olmamıştı böyle çözebildim.

Cihaza hard reset ve modemi resetlemezseniz evet. Bu olay başıma çok gelmişti her yolu denemiştim olmamıştı böyle çözebildim.

Gelde uğraş şimdi.

Hocam ayarlardan sıfırla ve hard reset arasındaki fark nedir? Bir de modemin altındaki tuşa basılı tutsam birkaç saniye sıfırlanmış olur muyum?

Ya da modem arayüzünden fabrika ayarlarına dön desem olur mu? Sizi de çok yordum kusura bakmayın.

Telefondan recovery moda girip hard reset atılıyor. Telefon modelinizi ve markasını YouTube'da aratın bulursunuz.

Evet modemi dediğiniz gibi yaparsanız sıfırlanmış olacaktır.

Peki hocam Instagram için numara değiştirmem gerekli mi? WhatsApp için her Türlü yeni hat alacağım ama Instagram'i merak ettim.

Numara sıkıntısı yaşamamıştım ben Instagram da sanmam gerek olacağını.

Telefona hard reset attım, modemi sıfırladım 1 hafta boyunca sıkıntı yoktu şimdi tekrar kapandı açtığım hesap. Selfie doğrulaması istiyor depolama alanı yetersiz ve internet bağlantısı zayıf diye hata alıyorum ikisi de yeterli. Çözümü yok mu şunun. İlla telefon mu değişeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı