Instagram'da satılan IPhone'lar güvenilir mi?

Biliyorum ama işte gidip orijinal mağazadan almaya güç yetmiyor.
Gösteriş için paranızla rezil olmak yerine paranızın yettiği bir ürün alın. Bütçenizi söyleyin bizde ona göre öneride bulunalım.

Peki nasıl uyguna telefon alabilirim önerdiğiniz yer var mı?

Hocam uygun dediğiniz ne kadar uygun? Biliyorsunuz ki Instagram'daki yer kadar ucuza asla kimse satmaz. Eğer düşük modellere bakıyorsanız Sahibinden veya 2.El Siteleri uygun olabilir ayrıca Epey'den de güvenilir satış yerlerine de bakabilirsiniz.

Biliyorum ama işte gidip orijinal mağazadan almaya güç yetmiyor.

Paranızın yettiği ürünü alın hocam boşu boşuna o kadar para harcanacak cihaz değil bunlar.

Bunlardan hayır geleceğini sanmiyorum sahibinden alsam oraya da güvenemiyorum 2500 liralık telefona param güvende için 250 lira ücret istiyor

Bunlardan hayır geleceğini sanmiyorum sahibinden alsam oraya da güvenemiyorum 2500 liralık telefona param güvende için 250 lira ücret istiyor
O zaman biraz daha para biriktirip 4000-5000 TL arası bir ürün almak için beklemelisiniz. Bütçeniz düşük olduğu için aldığınız hiç bir cihaz size güven ve zevk vermez.

O zaman biraz daha para biriktirip 4000-5000 TL arası bir ürün almak için beklemelisiniz. Bütçeniz düşük olduğu için aldığınız hiçbir cihaz size güven ve zevk vermez.

Yurt dışı telefon nereden alabilirim kuzenlerim aldı 100 liraya IMEI atıp kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…