- Makaleler
- 3
Ya eski nesil iPhone alacaksınız ya da uygun fiyatlı android tercih edeceksiniz, üçüncü bir seçenek yok.Biliyorum ama işte gidip orijinal mağazadan almaya güç yetmiyor.
Ya eski nesil iPhone alacaksınız ya da uygun fiyatlı android tercih edeceksiniz, üçüncü bir seçenek yok.Biliyorum ama işte gidip orijinal mağazadan almaya güç yetmiyor.
Gösteriş için paranızla rezil olmak yerine paranızın yettiği bir ürün alın. Bütçenizi söyleyin bizde ona göre öneride bulunalım.Biliyorum ama işte gidip orijinal mağazadan almaya güç yetmiyor.
Çok saçma bir cevap, sahte cep telefonu mu satın alacaksınız bu yüzden?Biliyorum ama işte gidip orijinal mağazadan almaya güç yetmiyor.
Peki nasıl uyguna telefon alabilirim önerdiğiniz yer var mı?
Biliyorum ama işte gidip orijinal mağazadan almaya güç yetmiyor.
Gösteriş için paranızla rezil olmak yerine paranızın yettiği bir ürün alın. Bütçenizi söyleyin bizde ona göre öneride bulunalım.
Bütçenize göre sıfır olarak alabileceğiniz en iyi iki cihaz bunlar:
Bunlardan hayır geleceğini sanmiyorum sahibinden alsam oraya da güvenemiyorum 2500 liralık telefona param güvende için 250 lira ücret istiyorBütçenize göre sıfır olarak alabileceğiniz en iyi iki cihaz bunlar:
General Mobile GM 21 - TCL 20E Karşılaştırması - Epey
İkinci el ürünlere girmeyin derim ancak girecekseniz de iPhone grubuna girmeyin çünkü o fiyata satılan ikinci el iPhone da sorunludur, paranızdan olursunuz.
O zaman biraz daha para biriktirip 4000-5000 TL arası bir ürün almak için beklemelisiniz. Bütçeniz düşük olduğu için aldığınız hiç bir cihaz size güven ve zevk vermez.Bunlardan hayır geleceğini sanmiyorum sahibinden alsam oraya da güvenemiyorum 2500 liralık telefona param güvende için 250 lira ücret istiyor
O zaman biraz daha para biriktirip 4000-5000 TL arası bir ürün almak için beklemelisiniz. Bütçeniz düşük olduğu için aldığınız hiçbir cihaz size güven ve zevk vermez.
Bunu kuzenlerinize sorabilirsiniz bence. Ülkenin durumu pek iyi değil bunun herkes farkında ancak kaynağının nereye gittiği belli olmayan şeyler için de kaçak işlere girmeyin.Yurt dışı telefon nereden alabilirim kuzenlerim aldı 100 liraya IMEI atıp kullanıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.