Instagram'da sorun yaşayan var mı?

Yevgo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün geceden beri Instagram'a bilgisayar aracılığıyla erişemiyorum, site açılmıyor. Telefon aracılığıyla ise akış yenilenemedi hatası alıyorum. Son 12 saatte çökme hakkında haber falan çıkmamış ben de acaba sorun bende mi diye şüphelenmeye başladım, acaba Wi-Fi'de mi bir sorun var dedim mobil veride de aynı sorun gerçekleşiyor ama.
Sizde de benzer bir sorun var mı belirtir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün geceden beri uyumadım. Dün geceden beri de sık sık Instagram'a girdim. Hiçbir sorun yaşamadım. Tahminimce sizde bir sorun var.

Açılıyo hatta SS bile atarım. Sayfayı 3 kere yeniledim 3'ünde de sıkıntı yapmadı. Sanırım problem sende.
Screenshot_20210723-112256_Instagram.jpg

Açılıyo hatta SS bile atarım. Sayfayı 3 kere yeniledim 3'ünde de sıkıntı yapmadı. Sanırım problem sende.
Hocam ben de DownDetector diye bir site keşfettim orada instagram'a tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor tabii ne kadar doğru bilemem.
Sorun internet sağlayıcımda desem bende mobil veriden de akışı yenilemiyor :/

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210723-112738940.jpg
    Screenshot_20210723-112738940.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 40
Hocam ben de DownDetector diye bir site keşfettim orada instagram'a tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor tabii ne kadar doğru bilemem.
Sorun internet sağlayıcımda desem bende mobil veriden de akışı yenilemiyor :/
Downdetector'a pek güvenmiyorum şahsen. Bazen çökmeyen şeylere çökmüş diyebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı