Sorunum başlıkta yazdığım gibi. Instagram'da takip etmediğim insanları topluca takipten çıkarmak istiyorum. Nasıl yaparım? Teşekkürler.
hocam biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kafam basmadı herşeyi yaptım lakin bu script bana benim takip edip te beni takip etmeyenleri gösteriyo gibi bişey bu ben beni takip eden ama benim takip etmediğim insanları çıkarmak istiyorum nasıl yapabilirimBu siteden rahatlıkla yapabilirsin, uygulamaya falan gerek yok: Link
bildiğiniz uygulama var mıMobilde uygulamaları oluyor oradan bakabiliyosunuz.
Sitede link yazan yeri tıklayın. Orada size kopyalamak için bir kod verecek. Onu aldıktan sonra instagram profilinize gidin ve f12 konsoluna onu yapıştırın ve enterlayın.hocam biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kafam basmadı herşeyi yaptım lakin bu script bana benim takip edip te beni takip etmeyenleri gösteriyo gibi bişey bu ben beni takip eden ama benim takip etmediğim insanları çıkarmak istiyorum nasıl yapabilirim
bildiğiniz uygulama var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.