Instagram'da takip edilmemiş insanları toplu şekilde takipten çıkarma

Yubuss

Decapat
Daha fazla  
Sorunum başlıkta yazdığım gibi. Instagram'da takip etmediğim insanları topluca takipten çıkarmak istiyorum. Nasıl yaparım? Teşekkürler.

Uygulama ile oluyor ama o da güvenli değil o yüzden en iyisi tek tek kendin yapman.

Bu siteden rahatlıkla yapabilirsin, uygulamaya falan gerek yok: Link
hocam biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kafam basmadı herşeyi yaptım lakin bu script bana benim takip edip te beni takip etmeyenleri gösteriyo gibi bişey bu ben beni takip eden ama benim takip etmediğim insanları çıkarmak istiyorum nasıl yapabilirim

Mobilde uygulamaları oluyor oradan bakabiliyosunuz.
bildiğiniz uygulama var mı

hocam biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kafam basmadı herşeyi yaptım lakin bu script bana benim takip edip te beni takip etmeyenleri gösteriyo gibi bişey bu ben beni takip eden ama benim takip etmediğim insanları çıkarmak istiyorum nasıl yapabilirim

bildiğiniz uygulama var mı
Sitede link yazan yeri tıklayın. Orada size kopyalamak için bir kod verecek. Onu aldıktan sonra instagram profilinize gidin ve f12 konsoluna onu yapıştırın ve enterlayın.

Run dedikten sonra bir süre takip ettiğin ile seni edenleri tarayacak. Sol tarafta açık tikler varsa Non-Followers zaten seni takip etmeyenler olacak, onu bir tık koy. Çıkan taramada kim varsa onlar seni takip etmeyen profiller. Tek tek tıklayıp çıkartırsın artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı