Instagram'da takipçi sayınızı devamlı kontrol ediyor musunuz?

Instagram kullanmıyorum bile 2-3 senedir, kullansam bile şahsi hesabım yok. Herkese öneririm çok güzel bir şey.

Çok takıntılıydım normalde takipçi takip sayısı eşit olsun diye; hesabı dondurdum, kurtuldum.
Hocam benim öyle bir lüksüm yok maalesef.

@Hank J Wimbleton çözümü basit: Kimseyi kaybetmekten korkmayacaksınız, birisi gider birisi gelir.
Haklısınız hocam da ya benim özelimi bilen, küstüğünde bir şey yapabilecek birimi diye merak ediyorum. Mesela 4-5 arkadaşım da çocukluk fotoğraflarım var onları yayarlar diye korkuyorum küserlerse. Ondan hep takip halindeyim ama gerçekten ruhum sıkıldı.

Hocam benim öyle bir lüksüm yok maalesef.

Haklısınız hocam da ya benim özelimi bilen, küstüğünde bir şey yapabilecek birimi diye merak ediyorum. Mesela 4-5 arkadaşım da çocukluk fotoğraflarım var onları yayarlar diye korkuyorum küserlerse. Ondan hep takip halindeyim ama gerçekten ruhum sıkıldı.
@KÜFÜRBAZ HAYDO var mı hocam bir öneriniz?

Son düzenleme:
Çocukluk fotoğrafınız çok mu kötü?

Çocukluk fotoğrafınız çok mu kötü?
Yok hocam normal bir insanın çocukluk fotoğrafları işte. Ama 2-3 tanesinde annem ve ablam var bu beni çok rahatsız ediyor. Silin diyorum silmiyorlar, onların olayı annem ve ablam da değil benim. 4 hafta önce 2 arkadaşım öyle şakasını yapıyordu fotoğrafın şimdi bıraktılar da. Ellerinde fotoğrafların olması benim için kötü. Fotoların birinde mayolu şekilde havuzdayım.

Anlıyorum, her özelinizi herkesle paylaşmayacaksınız. Yapacak bir şey yok ve yaptıkları şakadan rahatsız olduğunuzu belirttiniz mi? Belirtmediyseniz yaparlar da dururlar.

Anlıyorum, her özelinizi herkesle paylaşmayacaksınız. Yapacak bir şey yok ve yaptıkları şakadan rahatsız olduğunuzu belirttiniz mi? Belirtmediyseniz yaparlar da dururlar.
Yok hocam kendi aralarında da yaptıkları için normal bir durum. Rahatsız etmek için değil çok. Özelimi de paylaşmadım hocam. Geçen sene sınıfımızda benim sevmediğim ve beni sevmeyen bir çocuk annemin facebook hesabından 9-10 fotoğrafı bulup bunların grubuna atmış. Ama şuan kavgalılar.

Bu tarz durumları normalleştirmeyin derim. Sonradan başınıza çok dolanır, benden demesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı