Instagram'da telif yersek ne olur?

elektronikçi67

Decapat
Daha fazla  
Ben Instagram'da içerik üretmeye başlayacağım. Telif vb. konuları araştırıyorum. Sorum şu diyelim ki bu telif haklarını fark etmeden ihlal ettim, alacağım ceza en fazla ne olur? Yani paylaşımı silmek ya da paylaşımda ilgili yerleri silerek yırtabilir miyim? Yoksa para cezası hapis cezası mahkeme gibi şeylerle uğraşmam gerekir mi? Yani iş ciddi boyuta gelmeden önce bana bir uyarı mesajı illaki gelir diye düşünüyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

Telif dediğin öyle hemen hukaka gitmez eğer hakaret tehdit vs. olursa hukuki işlem başlayabilir yoksa bu zamana kadar telif yemiş birisi niçin hapse girsin :)

Bir de bu vergi işleri nasıl oluyor. Para kazanmayı aktif ettiğin zaman gelire göre mi vergi ödersin yoksa sabit bir vergi mi ödersin. Bir de hangi kuruma ödemek gerekiyor. Hiç anlamıyorum bu işlerden.

Bir de bu vergi işleri nasıl oluyor. Para kazanmayı aktif ettiğin zaman gelire göre mi vergi ödersin yoksa sabit bir vergi mi ödersin. Bir de hangi kuruma ödemek gerekiyor. Hiç anlamıyorum bu işlerden.

Bankaya paran gelir ama 500 TL geleceğine 300 TL gelir vergiler ödenmiş şekilde.

Ben böyle biliyorum olayı daha iyi bilen varsa beni düzeltebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı