Instagram'da ülke nasıl engellenir?

Akıllı Kuş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Konu biraz garip ama merak ettiğimden soracağım. Şimdi benim önüme tabiri caizse 3 IQ Reels'ler geliyor, hepside şu 4 ülkeden;
Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Endonezya.

Yani ne bileyim son zamanlarda önüme buralardan aşırı içerik çıkıyor, hepside ya kendini 3 piksel kamera ile çeken insanlar ya da şu "sigma gelişim, manipülasyon ögretim, matrixden kaçış" gibi saçma saçma şeyler. Bunları sürekli engelliyorum ancak biri bitince yenisi çıkıyor karınca gibiler. Kısacası bu ülkeleri nasıl engellerim ya da içeriklerinin karşıma çıkmamasının bir yolu var mıdır?

Merhaba dostlar. Konu biraz garip ama merak ettiğimden soracağım. Şimdi benim önüme tabiri caizse 3 IQ Reels'ler geliyor, hepside şu 4 ülkeden;
Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Endonezya.

Yani ne bileyim son zamanlarda önüme buralardan aşırı içerik çıkıyor, hepside ya kendini 3 piksel kamera ile çeken insanlar ya da şu "sigma gelişim, manipülasyon ögretim, matrixden kaçış" gibi saçma saçma şeyler. Bunları sürekli engelliyorum ancak biri bitince yenisi çıkıyor karınca gibiler. Kısacası bu ülkeleri nasıl engellerim ya da içeriklerinin karşıma çıkmamasının bir yolu var mıdır?
meraktan o videolar izlediğin için algoritma belkide sürekli olarak karşına çıkarıyordur tavsiyem çıktığı an direkt olarak reels videosunu geçmek olucaktır zamanla içerikler değişiyor bizzat yaşadım.

Meraktan o videolar izlediğin için algoritma belki de sürekli olarak karşına çıkarıyordur tavsiyem çıktığı an direkt olarak Reels videosunu geçmek olacaktır zamanla içerikler değişiyor bizzat yaşadım.

Denerim. Ben sürekli engellemeye çalışırken zaman geçirdiğimde o kanala baktığımı ya da Reels'ini falan izlediğimi sanıyor algoritma herhalde.

Denerim. Ben sürekli engellemeye çalışırken zaman geçirdiğimde o kanala baktığımı ya da Reels'ini falan izlediğimi sanıyor algoritma herhalde.

Öyle oluyor hatta zamanında Hint videolar bana gelince meraktan bakardım fakat tekrardan eski algoritma gelmesi için direkt olarak hint videolar geldiği an geçerim hiç uğraşmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı