Instagram'da ziyaret edilen profil bulunabilir mi?

Lethalze

Centipat
Katılım
12 Nisan 2022
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 gün once bir Reels videosunda ki yorumlardan bir profile girdim ama ne oldugunu hatırlamıyorum. Nasıl bulabilirim bilgisi olan var mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hocam, beğeni ya da yorum yaptıysanız profilde 3 noktaya basarak hareketlerin kısmından görebilirsiniz. Yakındaki aralamar kısmına da düşmüş olabilir.
 
Instagram'da ziyaret edilen bağlantılar nasıl kontrol edilir Şimdi, ekranın sağ alt köşesindeki profil simgenize dokunun. Profil sayfanızda, sağ üstteki menü simgesine dokunun. Şimdi, menüden “Hareketlerin” seçeneğine dokunun. Ziyaret ettiğiniz tüm bağlantıları “Bağlantılar” sekmesi altında göreceksiniz.

Alıntı : Kaynak
 
Instagram'da ziyaret edilen bağlantılar nasıl kontrol edilir şimdi, ekranın sağ alt köşesindeki profil simgenize dokunun. Profil sayfanızda, sağ üstteki menü simgesine dokunun. Şimdi, menüden “hareketlerin” seçeneğine dokunun. Ziyaret ettiğiniz tüm bağlantıları “bağlantılar” sekmesi altında göreceksiniz.

Alıntı: Kaynak

Hocam profili bulmak istiyor dediğiniz şey profile bırakılan linklere veya bağlantılara girildiğinde kaydediliyor.
 
Hocam profili bulmak istiyor dediğiniz şey profile bırakılan linklere veya bağlantılara girildiğinde kaydediliyor.
Ziyaret ettiğiniz tüm bağlantıları “Bağlantılar” sekmesi altında göreceksiniz.
Sonuçta profilde bağlantı değil mi?

Konu sahibi "bir profile girdim" diyor.
 
Hocam sadece işlemci değil ekran kartınız da ısınmış kasanız yeteri kadar hava alabiliyor mu yani hava akışı yerinde mi? Markasını verebilme şansınız var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı