Çözüldü Instagram'daki LightShot nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

801357

Yoctopat
Instagram'da LightShot diye bir şey gordum ve denemek istedim. Karsima Bitcoin kullanici adi ve sifresi cikti. Gireyim bakim dogru mu dedim. Girdim. Ama bazilari bunun dolandiricilik oldugunu soyluyor. IBAN hesap falan hiçbir şey girmedim. Basima bir şey gelsin istemiyorum yardim edin.

Çözüm
BTC ex org diye bir site.

Biliyorum bu siteyi. Scam. İçeride bir miktar Bitcoin ve Ethereum varmış gibi gösteriyor. Siz bunu çekmeye çalıştığınızda sizden ek bir ücret talep ediyor. Ek ücreti kendilerine sağlarsanız, hesabınıza çektiğiniz miktar geçmiyor ve paranızı bunlara kaptırmış oluyorsunuz. Dolandırıcılık yöntemi.

Giriş yapmakla bir şey olmaz yani, içiniz rahat olabilir.
Tam olarak ne oldu ki? Bir yere bilgilerinizi mi girdiniz anlamadım.

Instagram'da bir site gordum. LightShot adinda. Bu site random SS gosteriyor diger kisilerin cektigi. Denemek istedim ve karsima Bitcoin kullanici adi ve sifre cikti. Ama bu cogu kisiye cikan dolandirma yontemiymis. Bunu bilmiyordum. Girdim Bitcoin hesabina. Ama hiçbir islem yapmadim. Yine de icime kurt dustu bir şey olur mu diye.

BTC ex org diye bir site.

Biliyorum bu siteyi. Scam. İçeride bir miktar Bitcoin ve Ethereum varmış gibi gösteriyor. Siz bunu çekmeye çalıştığınızda sizden ek bir ücret talep ediyor. Ek ücreti kendilerine sağlarsanız, hesabınıza çektiğiniz miktar geçmiyor ve paranızı bunlara kaptırmış oluyorsunuz. Dolandırıcılık yöntemi.

Çözüm

Oh çok sağ olun içime su serptiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı