Instagram'dan alışveriş yapılır mı?

AssassinSlayer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi
Dün gece Instagram'dan bir alışveriş yaptım. Çok dolandırılan vs duyuyoruz, bu yüzden biraz kuşkuluydum ama yaptım çünkü aradığım giyim takımı sadece Instagram'da satılıyor. Kapıda ödeme seçeneği ve şeffaf kargo şeklinde gelecek. Sizce sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz şans işi. Kendim yapmadım ama tanıdıklarım yaptı. Bir sorun çıkmadı. Belki iade yaparsanız kargo parasını siz ödersiniz o kadar.(O da sitenin kendi koşullarına bağlı tabii)

Ben içinden istediğiniz gibi bir şey geleceğini sanmıyorum ama umarım gelir. Aradığınız şey onlarca güvenilir internet sitesinde yokken nasıl instagram'da varmış onu anlayamadım ben. Satış sonrası hizmet olduğunu da düşünmüyorum. Umarım istediğiniz gibi gelir, dua etmekten başka çare yok sanırım.🤷‍♂️

Ben içinden istediğiniz gibi bir şey geleceğini sanmıyorum ama umarım gelir. Aradığınız şey onlarca güvenilir internet sitesinde yokken nasıl Instagram'da varmış onu anlayamadım ben. Satış sonrası hizmet olduğunu da düşünmüyorum. Umarım istediğiniz gibi gelir, dua etmekten başka çare yok sanırım.🤷‍♂️

Marka ürünlerini Trendyol veya başka bir satış uygulamasında değil sadece Instagram'da satıyorsa olabilir

Dün gece Instagram'dan bir alışveriş yaptım. Çok dolandırılan vs duyuyoruz, bu yüzden biraz kuşkuluydum ama yaptım çünkü aradığım giyim takımı sadece Instagram'da satılıyor. Kapıda ödeme seçeneği ve şeffaf kargo şeklinde gelecek. Sizce sıkıntı çıkar mı?

Genelde Instagram da bu şekilde satılan ürünler, replika oluyor, ucuz ama çok kaliteli değil, çakma marka gibi, ürün doğru geliyor, ama çok dayanmıyor.

Ben 2 sene önce ayakkabı almıştım arkasında yırtık vardı satıcıya mesaj atıp durumu izah ettim her yerden engelledi. :d

Benim arkadaşım farklı sayfalardan 2 kez yaptılar sorun çıkmadı ama inşallah sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı