Instagram'dan aylık 5 bin TL kazanmak mümkün mü?

O zaman şöyle diyebiliriz, arasında aşırı fazla takipçi sayısı olmayan iki hesaptan daha fazla etkileşim alan daha karlı olur mu diyoruz?
Öyle olursa evet diyoruz hocam. Küçük sayılarda biraz daha dikkat çekiyor ama mesela 200-300 bin takipçisi olanla 150-250 bin olanda çok belli olmuyor. Algı birazda.

Takipçi sayısı değil de etkileşim daha önemli sanırım. Yani 100bin takipçi var etkileşim çok az vs 20bin takipci var etkileşim çok fazla kapışmasında 20bin takipçi ve yüksek etkileşim kazanır. 5 bin TL rahat kazanılır.
Hocam arkadaşlar gülmüş de neye güldüğünü anlayamadım. Komik bir şey de yok sorduğum soruda.
Etkileşim önemli ben de biliyorum da gidip de 10k takipçili bir sayfa 5 bin alamaz herhalde.

Hocam arkadaşlar gülmüş de neye güldüğünü anlayamadım. Komik bir şey de yok sorduğum soruda.
Etkileşim önemli ben de biliyorum da gidip de 10k takipçili bir sayfa 5 bin alamaz herhalde.

Instagram'dan para kazanmayı kolay sandıkları için gülmüş olabilirler. Yani 10k sayfanın kitlesine göre değişir 5bin TL kazanmak. Yurt dışı etkileşimi çok olan bir sayfan olursa altı üstü 305 dolar. Mesela birisi vardı ahşaptan el işi yapıyordu Türk. Adamın sayfası Full yabancı etkileşim alıyordu. Şimdi çıkıp 30 dolardan ayda 10 reklam veremezler mi? Verebilirler. Orası size kalmış artık. Sayfanın kalitesi ve hedef kitlesi çok önemli.

Instagram'dan para kazanmayı kolay sandıkları için gülmüş olabilirler. Yani 10k sayfanın kitlesine göre değişir 5bin TL kazanmak. Yurt dışı etkileşimi çok olan bir sayfan olursa altı üstü 305 dolar. Mesela birisi vardı ahşaptan el işi yapıyordu Türk. Adamın sayfası Full yabancı etkileşim alıyordu. Şimdi çıkıp 30 dolardan ayda 10 reklam veremezler mi? Verebilirler. Orası size kalmış artık. Sayfanın kalitesi ve hedef kitlesi çok önemli.
Sayfam araba fiyat karşılaştırması üzerine hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı