Instagram'dan dolandırıldım

Regl Döneminde Soğuk Su İçme! - Pepapp
 
Yani yinede hakkınızı aramalısınız. Eğer EFT notuna saat siparişi için diye ekleseydiniz belki neden bu parayı gönderdiğinizi anlatabilir bu durumda parayı alma imkanınız olabilirdi.
Tamam da whatsapp da saat siparişi için gönderdiğim açık bir şey dekontu adama atmışım çünkü satıcıya bak paranı gönderdim saatimi gönder demişim o yüzden hakkımı hangi yolla arayacağımı söylerseniz ben hemen işe koyaulacağım.
 
Öncelikle geçmiş olsun ben diğer arkadaşlar gibi soğuk su iç veya yapmaman gerektiğini öğrendin vs. Demeyeceğim. Aldığınız yere sert bir tavırla saatinizi veya paranızı hangisini istiyorsanız yollamasını aksi takdirde savcılığa dilekçe vereceğinizi söyleyin gözünü korkutun biraz. Baktınız hala aynı tavırda devam ediyor savcılığa dilekçe verin fakat bu tür olaylarda çoğunlukla takipsizlik kararı çıkıyor şansınızı denemiş olursunuz.
 
Öncelikle geçmiş olsun dostum. Instagram alışveriş yapılacak bir mecra değildir bir sosyal medya plartfor mudur öncelikle bunu unutmayınız. Öncelikle şunu söylemek istiyorum siz birazda kendi bacağınıza sıkmışsınız adamlar MNG kargo ile göderirsek kapıda ödeme yapabilirsiniz demiş ama siz bunu istemeyip Aras Kargo ile istemişsisniz sonuçta bu adamların bir anlaşması var kapıda ödeme diye kapıda saati görüp ondan sonra parayı verebilirdiniz.(Yanlış anlaşılmasın adamları savunmuyorum). İnternette böyle şeyler satan kişilerin e-faturası olması gerek eğer o kişinin e-faturası yoksa kesinlikle alış veriş yapma. Eğer satıcı sana fiş fatura kesmediyse bir hak talep edemezsin o yüzden kesinlikle insatgram Facebook vs. hiçbir sosyal meyda plartformundan alış veriş yapmayın buralar alış veriş yapılacak yerler değil. Lütfen dikkatli olalım böyle dolandırıcalara karşı.
 
Yorumları için herkese çok teşekkür ederim olmadı gözünü korkutacağım daha sonra olmazsa savcılığa dilekçe vereceğim şansımı deneyeyim en azından.
Arkadaşlar merhaba herkese tekrardan gözünü korkutunca paramı iade ettiler birdahada ders olsun işte.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, Instagram'dan saat alacaktım sayfaya sipariş verdim sayfada bana MNG kargo ile çalıştığını söyledi bende MNG kargo ile istemediğimi Aras Kargo ile istediğimi söyledim buraya kadar her şey normal fakat bana Aras Kargo ile göndereceksek kapıda ödeme olmaz EFT yapmanız gerek dedi EFT yaptım bende 245 TL saat bu arada daha sonra saat gönderilecek yarın kargoya verildi dediler 2 gün oldu yok 1 hafta oldu yok 1.5 hafta oldu dedim ki saatimi gönderir misiniz yarın dedi yarın oldu yarın dedi bende doğal olarak vazgeçtim paramı iade edin dedim fakat şimdi de beni oyalıyorlar paramı iade etmiyorlar benim ne yapmam gerek paramı geri almak için. Sayfa: @Saatmarketim34 kesinlikle alışveriş yapmayınız dolandırıcılar. Edit: WhatsApp'da bütün konuşmalar duruyor bana ilk başta saati sipariş ettiğimde iade edebilirsiniz beğenmezseniz problem değil dedi daha sonra almaktan vazgeçtim paramı gönderin dedim iade yapamıyoruz dedi daha ürünü göndermediniz ki dedim ne iadesinden bahsediyorsunuz daha sonra lafı çevirdi tamam paranızı iade edeceğiz dedi ama etmiyorlar ne yapacağım bilmiyorum öğrenciyim 245 TL kolay kazanılmıyor. Her günde kargoya verdik diyorlar kaybolmuş bir daha göndereceğiz falan diyorlar. Ben de en son istemiyorum dedim durum böyle paramı iade etmiyorlar.
Kargo takip No verdiler mi?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı