Instagram'dan mahkemeye verilir miyim?

Arkadaşım Instagram üzerinden hakaret ettiği için dava edildi ve ceza ödedi. Bulunabilirsiniz.
Bu ağır bi hakaret değil. Ve instagram fake 2 yıl sonra şikayet ediyor. Hemen etse evet belki ama 6 ay 2 yıl sonra olunca zormuş

Ağır bir hakaret olmasına gerek yok. Sırf bunun üzerinden para kazanan insanlar var.

Doğru diyor arkadaş. Elemanlar video çekiyor küfür yemek için sonra edenleri dava edip kişi başı 5K koparıyorlar.

Doğru diyor arkadaş. Elemanlar video çekiyor küfür yemek için sonra edenleri dava edip kişi başı 5K koparıyorlar.
Evet doğru söylüyor, fakat onlar kimliği belli olan kişiler
Belli değilse ve aradan 1 yıl 2 yıl geçtiyse biraz zor değilmi

Evet doğru söylüyor, fakat onlar kimliği belli olan kişiler.
Belli değilse ve aradan 1 yıl 2 yıl geçtiyse biraz zor değil mi?

Yani dava edildiyse bir şekilde bulurlar. Ama bu sisteminde açığı var tabii. Ben bu elemana etmedim hesaba ettim derseniz. Veya isim vermeden küfür ederseniz yetersiz delile dönüyor iş.

Yani dava edildiyse bir şekilde bulurlar. Ama bu sisteminde açığı var tabii. Ben bu elemana etmedim hesaba ettim derseniz. Veya isim vermeden küfür ederseniz yetersiz delile dönüyor iş.
Yok dm yoluyla. Ama hesap komple kapandı. Kapanmasa bile isim değişince zor. Aradan aylar yıllar geçmiş sadece elde ss var. İnstagram ıp vermezse nerden bulacaklar. Btk log kayıtları 2 yıl sonra siliniyor. İnstagramda 90 gün yada 1 yıl sonra siliyor

Bulamaz, vermiyor. Merak etmeyin. Fakat bu önünüze gelene küfür edin demek değil.
Buna benzer yeni bir durum yaşadınız mı acaba?

BTK Log kayıtları ne alaka? BTK neyin logunu tutuyormuş ki? IP adreslerinin kime atandığının mı?
Onu ISS tutar, BTK değil. Instagram'daki log kayıtları silinmez. O şirketin eline geçen veriler zor silinir.

Evet, yaşadım.

Technopat'ın klasik konularından, evet. Önce sövüp sonra iç rahatlatmaya geliyorlar.

Yanlış adama çatarsan ve eğer uğraşmak isterse mahkeme mahkeme gezdirirler adamı.

Terör veya bölücülük yapanlara sövdüyse yine mahkemeye verilir mi?

BTK Log kayıtları ne alaka? BTK neyin logunu tutuyormuş ki? IP adreslerinin kime atandığının mı?
Onu ISS tutar, BTK değil. Instagram'daki log kayıtları silinmez. O şirketin eline geçen veriler zor

O zaman neden bulunmuyor fake hesap

O zaman neden bulunmuyor fake hesap
O zaman bulunurmu silinmezse

O zaman bulunurmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…