Instagram'dan R5 2600 RX 590 bilgisayar alınır mı?

Sistemin aynısını kullanıyorum kasası dahil. Kasanın hava akışı çok iyi olduğu için ısınma yaptığını görmedim ancak yazın kasanın yan kapağını açmak şart. RX590 da stabil çalışıyor işlemci de stabil çalışıyor hiçbir gün ne oyun çöktü ne de sistem dondu. Ekran kartının SAPPHIRE RX590 8GB Pulse modelini kullanıyorum ciddi bir ısınma olmadı bugüne kadar herkesin ağzında dolaşıyor sorunlu diye teknoloji biraz şans işi aldığın kart belki çok iyi çıkar olabildiğince kullanırsın ya da sorunlu çıkar arıza verir başına bela olabilir.

hocam fiyatını bilmem ama benim sistem tg5 kasa içinde - R5 2600 işlemci, gigabyte b450s2H ana kart, gigabyte Rx 590 ekran kartı, 16 Gb 3000 mhz ram var markasını hatırlamıyorum ! 250 Gb ssd ve 1Tb hard disk mevcut gayet performansından memnunum. alınabilir sistem ve bir çok oyunu büyük fps kayıpları olmadan akıcı oynuyorum 1080 yüksek ayarlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00