Instagram'dan saat satın almak güvenli mi?

thebigboss

Kilopat
Merhaba, Instagram'da 450-370 TL arası çakma Rolex Saatler satıyorlar. Bazı sayfaların dolandırıcı oldukları ortaya çıktı. şikayetvar.com'dan anladım sayfalar hakkında dolandırıcı olduklarını söylüyorlar. Resimde gösterilen saatin yerine bozuk 10 liralık saatler yolluyorlarmış. Fakat birkaç gündür 1-2 sayfa gördüm WhatsApp'tan iletişime geçtim. Dolandırıcılık gibi bir durum söz konusu değildir. Saati şeffaf kargoda yolluyoruz dediler Saati ürünü görüp alıyorsunuz dedi. Ama hala kararsızım.
Kargo bu şekilde geliyormuş.

aff20a42-b78f-4953-9eed-e4007dceeee6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırıcılık gibi bir durum söz konusu değildir. Saati şeffaf kargoda yolluyoruz dediler saati ürünü görüp alıyorsunuz dedi. Ama hala kararsızım.

Dolandırıcıyız demelerini mi bekliyordunuz hocam? Saati görüp almaktan kasıt şeffaf kargo ambalajından görüyorsunuz yani çalıştığını bile test edemiyorsunuz.

Ben güvenmem. Yasal olmayan satıcı onlar. Salatalık gönderse hiçbir hak iddia edemezsin. Saat gelmedi diye kargoyu aynen iade etsen bu sefer kabak gönderebilirler karşılık olarak. Çakma Rolex almak istemen konusuna ise değinmek bile istemiyorum.

Bu satıcılar ne vergi ödüyor ne de fatura kesiyorlar almanız saçma olur zaten ömrünün kısa olacağı kesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı