1-2 sene falan dediBüyük ihtimalle saat dandik bir şeydir 2-3 gün sonra bozulur.
Aslında insanlar saati çalışıp çalışmamasından değil görünüş için takıyorlar.Dolandırıcıyız demelerini mi bekliyordunuz hocam? Saati görüp almaktan kasıt şeffaf kargo ambalajından görüyorsunuz yani çalıştığını bile test edemiyorsunuz.
Çakma bir ürün 2 sene falan dayanmaz maks 3 aya cortlar.1-2 sene falan dedi
Olsun hocam zaten saati kim saate bakmak için takıyor ki ben görünüş için takıyorum.Çakma bir ürün 2 sene falan dayanmaz maks 3 aya cortlar.
İşte 3 aya takamazsın. Bir yerlerden fire vermeye başlar. Her şey olabilir. Boşuna 500 lirada olsa vermemek lazım buna. Çok istiyorsanız alın o sizin kararınız biz almayın diyoruz.Olsun hocam zaten saati kim saate bakmak için takıyor ki ben görünüş için takıyorum.
İşte 3 aya takamazsın. Bir yerlerden fire vermeye başlar. Her şey olabilir. Boşuna 500 lirada olsa vermemek lazım buna. Çok istiyorsanız alın o sizin kararınız biz almayın diyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.