Instagram'dan takipçi kısıtlaması almak

azzentor

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. 12 Aralık tarihinde Instagram belirli hesaplarla etkileşimde bulunma maddesiyle hesabımı kısıtlamış. 12 Aralık'tan itibaren 12 gün geçti ama halen düzelmedi. İtirazımı da ilettim takribi 2 3 gün önce ama hala aynı şekilde duruyor. Ne yapmam lazım? Yardım edebilir misiniz? Önerilen hesaplarda sürekli mavi tikli hesaplar çıkıyor nasıl düzelecek?

Selamünaleyküm arkadaşlar. 12 Aralık tarihinde Instagram belirli hesaplarla etkileşimde bulunma maddesiyle hesabımı kısıtlamış. 12 Aralık'tan itibaren 12 gün geçti ama halen düzelmedi. İtirazımı da ilettim takribi 2 3 gün önce ama hala aynı şekilde duruyor. Ne yapmam lazım? Yardım edebilir misiniz? Önerilen hesaplarda sürekli mavi tikli hesaplar çıkıyor nasıl düzelecek?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum belirli hesaplarla etkileşim kısıtlaması aldım sizin düzeldi mi? Kalıcı bir ban olmasından korkuyorum.

Aynı şekilde 12 Aralık'ta aldım bende o kısıtlamayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşıyorum belirli hesaplarla etkileşim kısıtlaması aldım sizin düzeldi mi? Kalıcı bir ban olmasından korkuyorum.

Aynı şekilde 12 Aralık da aldım bende o kısıtlamayı.

İnternetten araştırdım en uzun süreli olan 1 hafta sonra kısıtlama kalkıyor hala düzelmedi. Ama herhangi bir ihlal de yapmadım düzelmiyor bir türlü 6 yıllık hesap önerilenlerde sadece mavi tikli saçma sapan hesaplar çıkıyor.

İnternetten araştırdım en uzun süreli olan 1 hafta sonra kısıtlama kalkıyor hala düzelmedi. Ama herhangi bir ihlal de yapmadım düzelmiyor bir türlü 6 yıllık hesap önerilenlerde sadece mavi tikli saçma sapan.

İnternetten araştırdım en uzun süreli olan 1 hafta sonra kısıtlama kalkıyor hala düzelmedi. Ama herhangi bir ihlal de yapmadım düzelmiyor bir türlü 6 yıllık hesap önerilenlerde sadece mavi tikli saçma sapan hesaplar çıkıyor.

Hesap durumuna baktın mı? Kullanamadığın özellikler kısmında ne yazıyor? Bende belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın yazıyor mesela herkese mesaj atamıyorum bunun için yedek hesabımı kullanıyorum ve bu kısıtlamayı tam 12 Aralık günü aldım. Kalıcı bir ban olduğunu sanmıyorum ama bilmiyorum you can't interact with certain accounts yazıyor mu mesela sende? Şu an da aktif diye bir baksana hesap durumu sayfasında kullanamadığın özellikler bölümüne.

Hesap durumuna baktın mı kullanamadığın özellikler kısmında ne yazıyor bende belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın yazıyor mesela herkese mesaj atamıyorum bunun için yedek hesabımı kullanıyorum ve bu kısıtlamayı tam 12 Aralık günü aldım kalıcı bir ban olduğunu sanmıyorum ama bilmiyorum you can't interact with certain accounts yazıyor mu mesela sende şu an da aktif diye bir baksana hesap durumu sayfasında kullanamadığın özellikler bölümüne.

Kullanamadığın özellikler.
Belirli hesaplarla etkileşimde bulunma yazıyor seninle aynı kısıtlama var bende de etkileşimde bulunduğun içerik ve hesaplar nedeniyle yazıyor çözemedim gitti.

Hesap durumuna baktın mı kullanamadığın özellikler kısmında ne yazıyor bende belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın yazıyor mesela herkese mesaj atamıyorum bunun için yedek hesabımı kullanıyorum ve bu kısıtlamayı tam 12 Aralık günü aldım kalıcı bir ban olduğunu sanmıyorum ama bilmiyorum you can't interact with certain accounts yazıyor mu mesela sende şu an da aktif diye bir baksana hesap durumu sayfasında kullanamadığın özellikler bölümüne.

Ben karara itiraz ettim ama 3 gün falan oldu daha bir gelişme yok.

Kullanamadığın özellikler.
Belirli hesaplarla etkileşimde bulunma yazıyor seninle aynı kısıtlama var bende de etkileşimde bulunduğun içerik ve hesaplar nedeniyle yazıyor çözemedim gitti.

Ben karara itiraz ettim ama 3 gün falan oldu daha bir gelişme yok.

Karara ben de itiraz ettim hiçbir gelişme yok kalıcı olarak etkileşime kapatıldı da bizim mi haberimiz yok acaba sen Instagram'a baktığında geçici bir ban cezası olduğunu mu söyledi?

İkimizinki de 12 Aralık günü olmuş şaka gibi bence Instagram kafasına göre engel verip kafasına göre kaldırıyor.

Karara bende itiraz ettim hiçbir gelişme yok kalıcı olarak etkileşime kapatıldı da bizim mi haberimiz yok acaba sen Instagram'a baktığında geçici bir ban cezası olduğunu mu söyledi.

İkimizin ki de 12 Aralık günü olmuş şaka gibi bence Instagram kafasına göre engel verip kafasına göre kaldırıyor.

Cane çok saçma ya aynı gün ikimizin banıda İnternetten baktım bende kısa süreli olan 24 saat ile 48 saat arası orta süreli 48 72 saat falandı en yükseğide 1 haftaya sarkıyordu hala düzelmedi çok saçma hiçbir şey de yazmıyor düzeltmek için bulamadım bekleyeceğiz herhalde kimse bilmiyor sanırım sanki bot bastık hesaba bu nasıl kısıtlama.

Karara bende itiraz ettim hiçbir gelişme yok kalıcı olarak etkileşime kapatıldı da bizim mi haberimiz yok acaba sen Instagram'a baktığında geçici bir ban cezası olduğunu mu söyledi.

İkimizin ki de 12 Aralık günü olmuş şaka gibi bence Instagram kafasına göre engel verip kafasına göre kaldırıyor.

Burada ne kadar sürdüğü yazıyor nasıl kalkar kısmını denedim daha sonuç yok bakalım ne olacak.

Cane çok saçma ya aynı gün ikimizin banıda internetten baktım bende kısa süreli olan 24 saat ile 48 saat arası orta süreli 48 72 saat falandı en yükseğide 1 haftaya sarkıyordu hala düzelmedi çok saçma hiçbir şey de yazmıyor düzeltmek için bulamadım bekleyeceğiz herhalde kimse bilmiyor sanırım sanki bot bastık hesaba bu nasıl kısıtlama.

Aynen ya Instagram çok saçmaladı bu aralar kuş uçsa spam atıyor bu ne böyle ya çok şikayetçiyim ben bu durumdan nerede yazıyor bu arada onun linki var mı sende adamım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı