Instagram'dan tişört almak

hako66

Decapat
Dostlar, Instagram'dan bir sayfa gördüm, çok hoş tişörtleri vardı ve öyle dandik bir mağaza değildi, Mert Güngör'dü bir storyde atmıştı. Sizce alınır mı? Alırsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşar mısın bilmiyorum ama genellikle Instagram sayfaları hiç güvenilir gelmiyor bana açıkcası alınmaz.

Ben butik bir sayfadan ucuz diye Beşikaş forması aldım, çok güzel kargo paketiyle geldi. İçinden Hugo Almeida yazan siyah t-shirt çıktı. Yine de sen bilirsin.

Dostlar, Instagram'dan bir sayfa gördüm, çok hoş tişörtleri vardı ve öyle dandik bir mağaza değildi, mert Güngör'dü bir storyde atmıştı. Sizce alınır mı? Alırsam sorun yaşar mıyım?

Mert Güngör'dü attıysa kesinlikle kalitesizdir şaka maka ben almanızı önermem daha öncesinde Instagram'dan t shirt aldım ve çok memnun kalmadım açıkçası, model olarak çoğu güzel ama kalitesiz oluyorlar.

Instagram'ı fotoğraf atmak dışında her şeyi yapıyoruz

Dostlar, Instagram'dan bir sayfa gördüm, çok hoş tişörtleri vardı ve öyle dandik bir mağaza değildi, mert Güngör'dü bir storyde atmıştı. Sizce alınır mı? Alırsam sorun yaşar mıyım?

Cilt kanseri olmak istiyorsanız alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…