Instagram'dan tişört almak

hako66

Decapat
Dostlar, Instagram'dan bir sayfa gördüm, çok hoş tişörtleri vardı ve öyle dandik bir mağaza değildi, Mert Güngör'dü bir storyde atmıştı. Sizce alınır mı? Alırsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşar mısın bilmiyorum ama genellikle Instagram sayfaları hiç güvenilir gelmiyor bana açıkcası alınmaz.

Ben butik bir sayfadan ucuz diye Beşikaş forması aldım, çok güzel kargo paketiyle geldi. İçinden Hugo Almeida yazan siyah t-shirt çıktı. Yine de sen bilirsin. :D

Dostlar, Instagram'dan bir sayfa gördüm, çok hoş tişörtleri vardı ve öyle dandik bir mağaza değildi, mert Güngör'dü bir storyde atmıştı. Sizce alınır mı? Alırsam sorun yaşar mıyım?

Mert Güngör'dü attıysa kesinlikle kalitesizdir :D şaka maka ben almanızı önermem daha öncesinde Instagram'dan t shirt aldım ve çok memnun kalmadım açıkçası, model olarak çoğu güzel ama kalitesiz oluyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı