Arkadaşım story atmak için hesabını benim telefonuma girdi. Telefonu bayağı bir vürslü. Benim telefona bir şey olur mu acaba? Telefonumun içindeki oyun hesapları falan fazlasıyla ediyor.
Arkadaşım story atmak için hesabını benim telefonuma girdi. Telefonu bayağı bir vürslü. Benim telefona bir şey olur mu acaba? Telefonumun içindeki oyun hesapları falan fazlasıyla ediyor.
Hocam son kez emin olmak için soruyorum. Olmaz değil mi? Steam hesabım falan gerçekten değerli. Oyunlarım/Envanterim falan. Bu arkadaşımın telefonundan bana birşey olmaz değil mi? Veri aktarımıdır hesap çalımıdır, hesap hacklemesidir virüstür falan.
Hocam son kez emin olmak için soruyorum. Olmaz değil mi? Steam hesabım falan gerçekten değerli. Oyunlarım/Envanterim falan. Bu arkadaşımın telefonundan bana bir şey olmaz değil mi? Veri aktarı mıdır hesap çalı mıdır, hesap hacklemesidir virüstür falan.
Hocam yok siz Instagram'ı güvenli sayılabilecek Play Store veya App Store'dan indirdiyseniz, arkadaşınız da o indirdiğiniz uygulamaya giriş yaptıysa ve hiçbir linke vs. tıklamadıysa imkanı yok. Öyle bir şey olsa kimse kullanmaz Instagram'ı, mantık olarak zaten böyle bir şey mümkün değil. Rahat olsun kafanız. Yüzde 1'den düşük bir ihtimal bile değil böyle bir şeyin olması. Arkadaşınız Elon Musk gibi önemli birisi değilse sadece hesaba girerek bulaştırılan virüs ortalıkta öyle herkesin eline düşmez yani.