Instagram'dan virüs girer mi?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım story atmak için hesabını benim telefonuma girdi. Telefonu bayağı bir vürslü. Benim telefona bir şey olur mu acaba? Telefonumun içindeki oyun hesapları falan fazlasıyla ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım story atmak için hesabını benim telefonuma girdi. Telefonu bayağı bir vürslü. Benim telefona bir şey olur mu acaba? Telefonumun içindeki oyun hesapları falan fazlasıyla ediyor.
İnstagramdan bir linke vs. tıklayıp bir şey indirmediği sürece böyle birşey söz konusu değil.

Yok birşey indirmedi. Sadece kendine fotoğrafları whatsapptan attı. Hikayeyide benim telefonumdan.
O zaman için rahat olsun hiç bir şey olmaz

O zaman için rahat olsun hiç bir şey olmaz
Hocam son kez emin olmak için soruyorum. Olmaz değil mi? Steam hesabım falan gerçekten değerli. Oyunlarım/Envanterim falan. Bu arkadaşımın telefonundan bana birşey olmaz değil mi? Veri aktarımıdır hesap çalımıdır, hesap hacklemesidir virüstür falan.

Hocam yok siz Instagram'ı güvenli sayılabilecek Play Store veya App Store'dan indirdiyseniz, arkadaşınız da o indirdiğiniz uygulamaya giriş yaptıysa ve hiçbir linke vs. tıklamadıysa imkanı yok. Öyle bir şey olsa kimse kullanmaz Instagram'ı, mantık olarak zaten böyle bir şey mümkün değil. Rahat olsun kafanız. Yüzde 1'den düşük bir ihtimal bile değil böyle bir şeyin olması. Arkadaşınız Elon Musk gibi önemli birisi değilse sadece hesaba girerek bulaştırılan virüs ortalıkta öyle herkesin eline düşmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…