İnstagramdan bir linke vs. tıklayıp bir şey indirmediği sürece böyle birşey söz konusu değil.Arkadaşım story atmak için hesabını benim telefonuma girdi. Telefonu bayağı bir vürslü. Benim telefona bir şey olur mu acaba? Telefonumun içindeki oyun hesapları falan fazlasıyla ediyor.
Yok birşey indirmedi. Sadece kendine fotoğrafları whatsapptan attı. Hikayeyide benim telefonumdan.İnstagramdan bir linke vs. tıklayıp bir şey indirmediği sürece böyle birşey söz konusu değil.
O zaman için rahat olsun hiç bir şey olmazYok birşey indirmedi. Sadece kendine fotoğrafları whatsapptan attı. Hikayeyide benim telefonumdan.
Hocam son kez emin olmak için soruyorum. Olmaz değil mi? Steam hesabım falan gerçekten değerli. Oyunlarım/Envanterim falan. Bu arkadaşımın telefonundan bana birşey olmaz değil mi? Veri aktarımıdır hesap çalımıdır, hesap hacklemesidir virüstür falan.O zaman için rahat olsun hiç bir şey olmaz
Hocam son kez emin olmak için soruyorum. Olmaz değil mi? Steam hesabım falan gerçekten değerli. Oyunlarım/Envanterim falan. Bu arkadaşımın telefonundan bana bir şey olmaz değil mi? Veri aktarı mıdır hesap çalı mıdır, hesap hacklemesidir virüstür falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.