Instagram'dan yapılan çekiliş guvenilir mi?

strongTURK

Hectopat
Merhaba. Daha önceden iPhone 13Pro Max çekilişine katılmıştım. Ve birkaç gün sonra kazandınız diyrek para istemişlerdi. Bunun dolandırıcılık olduğunu biliyordum ve parayı göndermemiştim.

Şimdi de başka bir profilden çekiliş olduğunu gördüm ve bakalım bunlar da aynı şekilde para isteyecekler mi diye çekilişe katıldım. Aynı şekilde çekiliş oldu ve kazandınız dediler fakat WhatsApp numarası verdiler ve "isim soy isim adresinizi buraya atınız dediler". Ek olarak da bir link bırakmışlar. Bu siteye giderek çekiliş sorgulama yapabilirsiniz demişler. Hesabın adı "gumrukappleshop_". Sizce güvenilir midir? Para isteyecek misiniz dite sorduğumda hayır dediler. Neyse şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller.

@strongTURK bence durduk yere risk almaya gerek yok. Artık o numara eskidi, kimse inanmadığından dolayı da farklı yola başvurmuş olabilirler. Ne yapacakları belli olmaz. Kimse babasının hayrına bedava telefon vermez.

Sürekli bir çekiliş kazanman sana da garip gelmedi mi yoksa çok şanslı olduğunu mu düşünüyorsun?
Hayır benim zaten çekilişe katılma amacım buydu. Ama benim merak ettiğim o verdikleri link güvenilir midir. Ona bassam birşey olur mu?

Yoksa ben hiç bir resmi çekilişi kazamanadım şimdiye kadar şansli olduğumu düşünmuyorum

@strongTURK bence durduk yere risk almaya gerek yok. Artık o numara eskidi, kimse inanmadığından dolayı da farklı yola başvurmuş olabilirler. Ne yapacakları belli olmaz. Kimse babasının hayrına bedava telefon vermez.
Bende öyle düşünüyorum. Neden hayrına telefon dağıtsınlar ki

Şunları hala takip edip inanmanıza hayranım, keşke bu kadar saf olsam.
Benim karşıma çıktı. Yukarıda da bahsettiğim gibi eskiden olmuştu bakalım şimdi de olacak mı niyetiyle girdim buna da ve oldu. Burdan dolandırıcı olduğunu anlıyorum zaten fakat soze de sormak istemiştim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı