Bana da böyle geldi bayağı konuştuk ama kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
Cihaz 40 bin TL üzeri olduğu için kargolar sorumluluk kabul etmiyor bu yüzden kargo şirketleri aracılığı ile anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri vardır ve cihazı size gönderirken sigortalı bir şekilde gönderiyoruz. Bunun ödemesini önden almak zorundayız. Sigorta bedeli 505TL + kargo gönderim ücreti 70TL'dir.
Toplam 575TL.
Bu işlemler sağlandıktan sonra cihazınız anlaşmalı olduğumuz MNG ve Yurtiçi Kargo üzerinden çıkış sağlanılacaktır.
Kargonuz yola çıktığında kargo takip numarası MNG veya Yurtiçi Kargo tarafından SMS olarak iletilecektir.
Yeni cihazınız hayırlı uğurlu olsun

Kapıda ödeme yoktur IBAN ıle ödüyorsunuz.
IBAN:
Banada böyle geldi baya konuştuk ama kararsız kaldım yardımcı olurmusunuzCihaz 40 bin TL üzeri olduğu için kargolar sorumluluk kabul etmiyor bu yüzden kargo şirketleri aracılığı ile anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri vardır ve cihazı size gönderirken sigortalı bir şekilde gönderiyoruz. Bunun ödemesini önden almak zorundayız. Sigorta bedeli 505TL + Kargo gönderim ücreti 70TL’dir.
Toplam 575TL.
Bu işlemler sağlandıktan sonra cihazınız anlaşmalı olduğumuz MNG ve YURT İÇİ kargo üzerinden çıkış sağlanılacaktır.
Kargonuz yola çıktığında kargo takip numarası MNG veya YURT İÇİ kargo tarafından SMS olarak iletilecektir.

KAPIDA ÖDEME YOKTUR IBAN ILE ÖDÜYORSUN
Öncelikle selam. Geçenlerde takip ettiğim bir Twitch sayfası çekiliş haberi verdi ve başka bir hesabı etiketlemişti. Şimdi bana iPhone 13 Pro Max kazandığım söyleniyor. Fakat isim, telefon no, adres verdikten sonra diyor ki.
Cihaz 10 bin TL üzeri olduğu için kargolar sorumluluk kabul etmiyor bu yüzden kargo şirketleri aracılığı ile anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri vardır ve cihazı size gönderirken sigortalı bir şekilde gönderiyoruz. Bunun ödemesini önden almak zorundayız. Sigorta bedeli 220,20 TL + kargo gönderim ücreti 57 TL'dir.
Toplam 277, 20TL.
Bu işlemler sağlandıktan sonra cihazınız anlaşmalı olduğumuz MNG ve Yurtiçi Kargo üzerinden çıkış sağlanılacaktır.
Kargonuz yola çıktığında kargo takip numarası MNG veya Yurtiçi Kargo tarafından SMS olarak iletilecektir.
Sizce ne yapayım? Şahsen ben gönderme taraftarı değilim.
Banada böyle geldi
Cihaz 40 bin TL üzeri olduğu için kargolar sorumluluk kabul etmiyor bu yüzden kargo şirketleri aracılığı ile anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri vardır ve cihazı size gönderirken sigortalı bir şekilde gönderiyoruz. Bunun ödemesini önden almak zorundayız. Sigorta bedeli 505TL + Kargo gönderim ücreti 70TL’dir.
Toplam 575TL.
Bu işlemler sağlandıktan sonra cihazınız anlaşmalı olduğumuz MNG ve YURT İÇİ kargo üzerinden çıkış sağlanılacaktır.
Kargonuz yola çıktığında kargo takip numarası MNG veya YURT İÇİ kargo tarafından SMS olarak iletilecektir.

KAPIDA ÖDEME YOKTUR IBAN ILE ÖDÜYORSUNUZ.
Cihaz 40 bin TL üzeri olduğu için kargolar sorumluluk kabul etmiyor bu yüzden kargo şirketleri aracılığı ile anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri vardır ve cihazı size gönderirken sigortalı bir şekilde gönderiyoruz. Bunun ödemesini önden almak zorundayız. Sigorta bedeli 505TL + Kargo gönderim ücreti 70TL’dir.
Toplam 575TL.

KAPIDA ÖDEME YOKTUR IBAN ILE ÖDÜYORSUNUZ.
Banada böyle geldi pek güvenilir değil gibi