H Hacının Şalgamı Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 120 Çözümler 2 19 Haziran 2020 #1 Merhaba, Instagram'ı sildim ve silmeden önce koyu temadaydı. Şimdi yüklediğim zaman ise koyu temayı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Instagram'ı sildim ve silmeden önce koyu temadaydı. Şimdi yüklediğim zaman ise koyu temayı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm joji 20 Haziran 2020 Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Dostum Google Play'de Dark Mode diye bir uygulama var. Oradan yapabilirsin.
Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Dostum Google Play'de Dark Mode diye bir uygulama var. Oradan yapabilirsin.
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #2 Telefonun modeli nedir ? Artı 0 Eksi
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 19 Haziran 2020 #3 Ayarlar kısmında altta tema kısmı var mı? Artı 0 Eksi
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 19 Haziran 2020 #4 Instagram ayarlarında direkt tema ayarı var. Artı 0 Eksi
Ata Ege Asiltürk Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 778 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2020 #5 Hacının Şalgamı dedi: Merhaba, Instagram'ı sildim ve silmeden önce koyu temadaydı. Şimdi yüklediğim zaman ise koyu temayı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eğer Android'se telefonunu karanlık moda geçir ve daha sonra Instagram'ın betasını indir. Artı 0 Eksi
Hacının Şalgamı dedi: Merhaba, Instagram'ı sildim ve silmeden önce koyu temadaydı. Şimdi yüklediğim zaman ise koyu temayı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eğer Android'se telefonunu karanlık moda geçir ve daha sonra Instagram'ın betasını indir.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 19 Haziran 2020 #6 Artı 0 Eksi
KS KS H Hacının Şalgamı Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 120 Çözümler 2 19 Haziran 2020 #7 Kutayyyy dedi: Telefonun modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Vestel. Erdem Çolakoğlu dedi: Instagram ayarlarında direkt tema ayarı var. Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok. Artı 0 Eksi
Kutayyyy dedi: Telefonun modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Vestel. Erdem Çolakoğlu dedi: Instagram ayarlarında direkt tema ayarı var. Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #8 Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Dostum Google Play'de Dark Mode diye bir uygulama var. Oradan yapabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Dostum Google Play'de Dark Mode diye bir uygulama var. Oradan yapabilirsin.
Ata Ege Asiltürk Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 778 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2020 #9 Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Telefonu karanlık temaya geçir ve Instagram betayı indir. Artı 0 Eksi
Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Telefonu karanlık temaya geçir ve Instagram betayı indir.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #10 Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Sizin telefonda olur mu bilmem ama ben direk telefonu koyu moda aldigimda Instagram'da koyu mod oluyor. A50 kullaniyorum. Artı 0 Eksi
Hacının Şalgamı dedi: Vestel. Baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Sizin telefonda olur mu bilmem ama ben direk telefonu koyu moda aldigimda Instagram'da koyu mod oluyor. A50 kullaniyorum.