' install.wim' dosyası hedef dosya sistemi için çok büyük

muhammetaci

Hectopat
Merhabalar, güncel Windows 11 ISO'sunu bulup indirdim fakat USB'ye yazdırırken böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Çözümü nedir, bilen yardımcı olabilecek var mı? Defalarca biçimlendirdim işe yaramıyor.

Not: Ben senelerdir format USB'lerini bu şekilde kopyala yapıştır ile hazırlıyorum ve sıkıntısız UEFI format atabiliyorum. Rufus'la hazırladığım ISO'larda hep sıkıntı çıktı, ya sistem olduğundan daha yavaş oluyor ya da bir yerde hata veriyor yani hiçbir zaman verim alamadım Rufus'tan. O yüzden Rufus önermeyin.

Merhabalar, güncel Windows 11 ISO'sunu bulup indirdim fakat USB'ye yazdırırken böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Çözümü nedir, bilen yardımcı olabilecek var mı? Defalarca biçimlendirdim işe yaramıyor.

Not: Ben senelerdir format USB'lerini bu şekilde kopyala yapıştır ile hazırlıyorum ve sıkıntısız UEFI format atabiliyorum. Rufus'la hazırladığım ISO'larda hep sıkıntı çıktı, ya sistem olduğundan daha yavaş oluyor ya da bir yerde hata veriyor yani hiçbir zaman verim alamadım Rufus'tan. O yüzden Rufus önermeyin.
USB'yi NTFS olarak formatlayıp hazırlayın.
BIOS'tan Secure Boot kapatıp kurabilirsiniz.

USB'yi NTFS olarak formatlayıp hazırlayın.
BIOS'tan Secure Boot kapatıp kurabilirsiniz.

Kurdum Windows 11'i fakat bu sefer Windows 11 sorun çıkardı. Kurulum ekranında tam oturum açıyordum beyaz ekrana düştü kapattı açılışta boot hatası vermeye başladı ama hatayı Windows veriyordu, sonradan fark ettim. Windows'un kendini boot edemedi. SSD yandı herhalde dedim bir ara. Allah'tan 2. işletim sistemi olarak kurmuştum 30 defaya yakın kapatıp açtım en sonunda gelişmiş seçenekler menüsüne attı, başka işletim sistemi dedim Win10a geçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı