İnstalock ne demek?

Başka hiçbir oyuncunun o karakteri seçememesi için karakterinizi seçim ekranında hızlı bir şekilde kilitlemek anlamına gelen bir oyun terimi; Oyuncuların savaş başlamadan önce savaş alanında oynamak için bir şampiyon seçmesi gereken League of Legends gibi oyunlarda kullanılır

Oyunlarda bir karakteri beklemeden kilitlemek, LoL'de Yasuo ve Valorant'ta Jett genel olarak instalock yapılan karakterlerdir.

Daha demin bende direk Jett'i kilitledim ve bazı aptallar sinirimi bozdu. Diyorum nedir instalock? Hayır oyunda yeniyim ve oynamak istediğim çoğu karakterler kapalı yani oynaya bildiğim bir Jett var adam ona da laf ediyor. E ne yapalım yani? Gece gece iyice sinirim bozuldu.

Daha demin bende direk Jett'i kilitledim ve bazı aptallar sinirimi bozdu. Diyorum nedir instalock? Hayır oyunda yeniyim ve oynamak istediğim çoğu karakterler kapalı yani oynaya bildiğim bir Jett var adam ona da laf ediyor. E ne yapalım yani? Gece gece iyice sinirim bozuldu.
Ben de aynı şekilde Reyna'dan başka oynayabildiğim karakter olmadığı için aynı sorunu yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı