Instant Apps nedir?

Makaleler
24
Merhaba. Google Play bildirimlerde gördüm, Instant Apps nedir? Otomatik güncelleme kapalı ve böyle bir uygulama indirmedim. Cihazım Galaxy S7 Android 7. Teşekkür ederim.
Screenshot_20180213-202351.jpg

Düzenleme: Bir Google hizmetiymiş galiba. Ne işe yaradığını bilen var mı?

Android'in yeni Instant Apps işlevi, uygulamaları Google Play'den yüklemeden denemenize izin veriyor. Bu heyecan verici işlev, uygulamanın sadece bir kısmını indirerek uygulamayı cihazınızda doğal olarak çalıştırıyor ve işiniz bittiğinde kaldırıyor.
Android Instant Apps Nedir, Nasıl Kullanmalı?

Technopat'ın da konuyla alakalı bir yazısı vardı sanırım ama bulamadım.

Merhaba. Google Play bildirimlerde gördüm, Instant Apps nedir? Otomatik güncelleme kapalı ve böyle bir uygulama indirmedim. Cihazım Galaxy S7 Android 7. Teşekkür ederim.Eki Görüntüle 282075
Düzenleme: Bir Google hizmetiymiş galiba. Ne işe yaradığını bilen var mı?
Instant Apps, Google'ın yeni sunduğu özelliklerden bir tanesidir. Ne olduğunu tam olarak bilmesemde, bildiğim kadarıyla internette gördüğümüz uygulamalardan bu işleve sahip olanlarını, uygulamayı indirmeden kullanmana işe yarıyor. Daha ayrıntılı istersen CHIP Online'ın bu özeliğe dair yazdığı yazıya bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı