Hocam benim demek istediğim o değil. Sizin hesabınızın Instagram'daki kullanıcı adı krds_hesap_bura_nebekliyon ama sizin attığınız ss'deki kullanıcı adı krds_hesap_bura_ne_bekliyon. Yani bir tane alt tire fazla koymuşsunuz.Evet eminim şifre değiştiriyorum yine yanlış diyor.
Ne diyorsun kardeşim.
Yoo yanlış girmiyorum hatta istersen kanıtlayayayım.
Eki Görüntüle 1962101
Hesap gitmiş olabilir. Ama o profil fotoğrafı ne hocam.Selam "krds_hesap_bura_nebekliyon" adlı hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum. Şifreyi doğru girmeme rağmen şifreniz hatalı diyor.Eki Görüntüle 1961508
Doğru girdiğine emin misin?
Instagram'da aratınca "krds_hesap_bura_nebekliyon" diye bir sayfa var. Siz kullanıcı adınızı yanlış girmiş olabilir misiniz?
Hocam benim demek istediğim o değil. Sizin hesabınızın Instagram'daki kullanıcı adı krds_hesap_bura_nebekliyon ama sizin attığınız ss'deki kullanıcı adı krds_hesap_bura_ne_bekliyon. Yani bir tane alt tire fazla koymuşsunuz.Evet eminim şifre değiştiriyorum yine yanlış diyor.
Ne diyorsun kardeşim.
Yoo yanlış girmiyorum hatta istersen kanıtlayayayım.
Eki Görüntüle 1962101
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.