Çözüldü Instatgram Web "şifre hatalı" diyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Selam "krds_hesap_bura_nebekliyon" adlı hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum. Şifreyi doğru girmeme rağmen şifreniz hatalı diyor.

Çözüm
Evet eminim şifre değiştiriyorum yine yanlış diyor.

Ne diyorsun kardeşim.

Yoo yanlış girmiyorum hatta istersen kanıtlayayayım.

Eki Görüntüle 1962101
Hocam benim demek istediğim o değil. Sizin hesabınızın Instagram'daki kullanıcı adı krds_hesap_bura_nebekliyon ama sizin attığınız ss'deki kullanıcı adı krds_hesap_bura_ne_bekliyon. Yani bir tane alt tire fazla koymuşsunuz.
Demek ki şifreniz değişmiş.

Artı -1 Eksi
Instagram'da aratınca "krds_hesap_bura_nebekliyon" diye bir sayfa var. Siz kullanıcı adınızı yanlış girmiş olabilir misiniz?

Hesap uçmuştur belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef öyle bir sorunu var onun ileride düzelecektir. Bende de oluyor telefonda kaydettiğim şifreyi bilgisayara giriyorum hatalı fakat telefonda doğru. Beklemek lazım.

Evet eminim şifre değiştiriyorum yine yanlış diyor.

Ne diyorsun kardeşim.

Yoo yanlış girmiyorum hatta istersen kanıtlayayayım.

Eki Görüntüle 1962101
Hocam benim demek istediğim o değil. Sizin hesabınızın Instagram'daki kullanıcı adı krds_hesap_bura_nebekliyon ama sizin attığınız ss'deki kullanıcı adı krds_hesap_bura_ne_bekliyon. Yani bir tane alt tire fazla koymuşsunuz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…