Çözüldü Insurgency "BattlEye service: Driver load error (1275)" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Insurgency oynamak istiyorum ama failed to initialize BattlEye service: Driver load error (1275). Adlı bu erroru veriyor Windows driver falan diye bir mesaj verdi ama anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Hocam çödünüz mü bende de aynısı Rainbow da oluyor kafayı yiyeceğim.

Yığın korumayı kapadım oyunu sildim BattlEye Launcher'i sildim sonra oyunu kurdum oyun kurulmadan BattlEye'yi tekrar size kurdurtuyor sonra oynuyorsunuz ama sakın yığın korumayı açmayın yoksa tekrar aynı hatayı alırsınız.
hocam battleye anti cheat kullanan tüm oyunlar aynı durumda hatta mümkünse bu hatayı alan herkesi bir başlık altında toplayalım bilgilendirelim ark fortnite vesayre hepsinde aynı hata var windows 11 çekirdek modu koruması ve battleye aynı anda çalışmıyo ve yaklaşık 2 haftadır düzeltmediler battleye çekirdek yığınlı korumayı kapatmayı önermiş ama önermem ben şahsen niye oyun oynamak için bilgisayar güvenliğimi düşürüyim şimdilik bunun dışında bir çözümde sunmadığı için battleye onlar anticheatı uygun hale getirene kadar bekliyoruz

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-05_190612039.png
    resim_2023-05-05_190612039.png
    100,4 KB · Görüntüleme: 133
Hocam çödünüz mü bende de aynısı Rainbow da oluyor kafayı yiyeceğim.

Yığın korumayı kapadım oyunu sildim BattlEye Launcher'i sildim sonra oyunu kurdum oyun kurulmadan BattlEye'yi tekrar size kurdurtuyor sonra oynuyorsunuz ama sakın yığın korumayı açmayın yoksa tekrar aynı hatayı alırsınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı