V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar ben Insurgency oyununu botsuz oynamak istiyorum, haritada dolaşmak istiyorum. Botları sildiğim zaman tekrar doğuyolar destek kuvvet ile. Ben full botları kapatıp süreyi de sınırsız yapıp haritada dolaşmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar ben Insurgency oyununu botsuz oynamak istiyorum, haritada dolaşmak istiyorum. Botları sildiğim zaman tekrar doğuyolar destek kuvvet ile. Ben full botları kapatıp süreyi de sınırsız yapıp haritada dolaşmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Çözüm D D dımbıllanus 4 Şubat 2019 Ana menüde şu komutları yazıp haritayı öyle açacakmışsın. Oyunun geliştiricisi yazmış bunu. Kod:Panoya kopyala ins_bot_quota 0 map HARİTA ADI
Ana menüde şu komutları yazıp haritayı öyle açacakmışsın. Oyunun geliştiricisi yazmış bunu. Kod:Panoya kopyala ins_bot_quota 0 map HARİTA ADI
peak1ng Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 386 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Şubat 2019 #2 Aşağıda ki bağlantıya bakar mısınız? How to remove bots from single player matches? Artı 0 Eksi
KS KS V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Şubat 2019 #3 peak1ng dedi: Aşağıda ki bağlantıya bakar mısınız? How to remove bots from single player matches? Genişletmek için tıkla... Orada anlatılanı anlayamadım? Daha kısa siz anladıysanız bana yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
peak1ng dedi: Aşağıda ki bağlantıya bakar mısınız? How to remove bots from single player matches? Genişletmek için tıkla... Orada anlatılanı anlayamadım? Daha kısa siz anladıysanız bana yazabilir misiniz?
D dımbıllanus Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Şubat 2019 #4 Ana menüde şu komutları yazıp haritayı öyle açacakmışsın. Oyunun geliştiricisi yazmış bunu. Kod:Panoya kopyala ins_bot_quota 0 map HARİTA ADI Artı 0 Eksi Çözüm
Ana menüde şu komutları yazıp haritayı öyle açacakmışsın. Oyunun geliştiricisi yazmış bunu. Kod:Panoya kopyala ins_bot_quota 0 map HARİTA ADI
KS KS V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Şubat 2019 #5 dımbıllanus dedi: Ana menüde şu komutları yazıp haritayı öyle açacakmışsın. Oyunun geliştiricisi yazmış bunu. Kod:Panoya kopyala ins_bot_quota 0 map HARİTA ADI Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim . Artı 0 Eksi
dımbıllanus dedi: Ana menüde şu komutları yazıp haritayı öyle açacakmışsın. Oyunun geliştiricisi yazmış bunu. Kod:Panoya kopyala ins_bot_quota 0 map HARİTA ADI Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim .