Insurgency: Sandstorm mu yoksa Squad mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Gerçekçilik odaklı birinci şahıs nişancı (FPS) tarzı oyunlar arıyorum.

Insurgency: Sandstorm hoşuma gitti. Oyunu korsan olarak indirip denedim ve beğendim. Fakat Squad adlı oyun ve bu oyun arasında kaldım.

Ben oyunda bol çatışma ve aksiyona hızlı geçiş istiyorum. Squad oyununun uzun sürdüğünü duydum.

Hangisini almalıyım? Almadan önce indirime girmelerini beklemeli miyim?

Teşekkürler.

Merhabalar. Gerçekçilik odaklı birinci şahıs nişancı (FPS) tarzı oyunlar arıyorum.

Insurgency: Sandstorm hoşuma gitti. Oyunu korsan olarak indirip denedim ve beğendim. Fakat Squad adlı oyun ve bu oyun arasında kaldım.

Ben oyunda bol çatışma ve aksiyona hızlı geçiş istiyorum. Squad oyununun uzun sürdüğünü duydum.

Hangisini almalıyım? Almadan önce indirime girmelerini beklemeli miyim?

Teşekkürler.
Arkadaşın varsa %100 Squad, yoksa İnsurgency Sandstorm. Şahsen benim arkadaşım yok ve ben İnsurgency Sandstorm oynuyorum oldukça da eğlenceli.

İkisini de uzun zamandır oynuyorum, şöyle açıklayayım. Insurgency çok daha küçük bir mapte sıcak çatışmaların olduğu bir oyun sürekli bir çatışma halindesin ama Squad'ın sistemi çok daha farkli, kocaman bir harita var. Sen bir squada katıldığın zaman o squadla beraber takım oyunu oynaman gerekiyor,sürekli mikrofonunu kullanarak info vermen gerekiyor, harita kontrolünü bilmen gerekiyor, squadınızın lojistik kamyonuyla komutanınızın belirlediği bir yere gidip göreviniz neyse onu yapıyorsunuz, çatışma olarak yoğun zamanlar oluyor ama genel olarak yavaş bir oyun. Ayrıca Squad'da silah özelleştirmesi vs. yok, kitler var kitte hangi silah hangi scope ile bulunuyorsa onu kullanıyorsun, Insurgency'de ise bir sürü silah ve özelleştirme seçenekleri var. Bana soracak olursan ben Squad derim çünkü Insurgency 100 saat sonra falan sıkıyor ama Squad sararsa binlerce saate çıkarsın, Squad'a ilk başladığında TR serverlarında falan oynarsın alıştıktan sonra yabancı sunucularda oynamaya başlarsın. (daha eğlenceli ve daha çok goygoy dönüyor bence.)
Ayrıca indirime girmelerini kesin bekle, Insurgency 40TL'ye, Squad 60TL'ye kadar düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı