Intel 10. Nesil Ne Zaman Gelecek ?

FurkanHLL

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Intel 10. Nesil 10nm işlemcileri ile ilgili ufak bilgileri Computex 2019'da verdi. Ancak asıl tanıtım ve piyasa sürme bu yıl sonuna kadar olur mu? Olmazsa ne zaman olur?

Sana tavsiyem 10. nesili beklemek yerine fiyat/performans ürünü ve işini gören varsa onu alman, çünkü sen son nesil olması için bekliyorsun ve 4- 5sene sene sonra 16. nesil çıkacak o zaman 10.nesili de beğenmeyeceksin. İntel işi iyice paraya çevirdi.

Sana tavsiyem 10. nesili beklemek yerine fiyat/performans ürünü ve işini gören varsa onu alman, çünkü sen son nesil olması için bekliyorsun ve 4- 5sene sene sonra 16. nesil çıkacak o zaman 10.nesili de beğenmeyeceksin. İntel işi iyice paraya çevirdi.
Bilgisayar toplayacağım ve zamanım bol 2020 Ocak gibi toplarım. 9600K düşünüyordum ama 3600X'in ona yakın performansta olması beni karmaşık bir duruma soktu. Biraz beklesem mı diyordum ama galiba beklemeyeceğim. Peki 2750 TL civarında bir işlemci anakart önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı